vid död mans astroid.

torsdag 23:51 och nästan fredag. och helg.
Idag stannade jag hemma från foton, tänkte att jag lika gärna kunde ta vara på de fina vädret och gå ut och fota hundar. Så det blev de. lägger nog upp lite bilder på de imorn, för nu damar de bara (y)
Sen blev det in till skolan till 1. Var meningen att vi skulle gå till 4, men så blev inte fallet. Pga att den ena skulle på möte & den andre var sjuk så fick vi gå hem 2. Och de är ju aldrig fel.

elin har lärt mig och göra planeter!
sååå.. det här är min planet, och där bor jag. haha!fint första försök...näj.

jag ska köpa en orm som ska bo i min ficka. eller nej!

eftersom ja skrev om att åka buss här om dagen kom jag på yttligare en grej idag, just när jag och erik åkte buss.

Vi sätter oss och allt är fri och fröjd. Men helt plötsligt tar killen framför oss upp en orm! en lifs levande liten slingrande orm. Och säger "är ni ormrädda?" Erik fick iallafall fram ord medans jag bara ville dö av panik. liksom vem fan har med sig en orm på bussen? (han antagligen) sen börja han babbla om att den var söt, och att den var liten, samtigigt som han håller den högt upp så vi ska se, hur "söt" den är. Tillslut tog han äntligen ner den, å det var äntligen dags för honom att gå av. Men vart stoppar han ormen? joo i innerfickan, på jackan. Även där kom ett frågetecken, haha. Han hade nog inte alla hemma. Och det verkar inte många ha som bara börjar prata med främmande personer på bussen. eller? Jag har då aldrig varit med om de. jo en gång, fast då åkte jag tåg.

blä

idag är en dålig dag.
precis som söndagar brukar vara när jag inte har något att göra.
egentligen har jag massor av skolarbeten att göra, men humöret tillåter mig inte.
så jag sitter och lyssnar på dålig musik och kollat grejer på bluebox.se


en lång tanke om långa minuter och ofungerande avlopp.

Är det inte konstigt, minutrarna kan inte bli längre när man väntar på bussen. Idag väntade jag 7, men det kändes mer som en evighet. Kanske har de ett annat minut system, "buss-minut-systemet", där 1 minut kanske är 2? iaf känns det som om det vore så. För vad man än gör, spelar spel, smsar, pratar så tycks bussen aldrig komma.

När den tillslut kommer och man valt en plats i bussen så långt från alla andra (något som alla svenskar nog gör ganska omedvetet, väljer en plats så långt ifrån ngn annan) så går helt plötsligt minuterna jätte fort. Som idag, jag tog upp mobilen och började att spela lite spel, men helt plötsligt skulle jag gå av. Det var ju tur att jag inte var den enda som skulle det. Annars hade jag hamnat i molkom, eller någon helt annan stans.
Sitter hemma hos Erik nu iaf :) Karin var här också, men hon gick ganska nyss. Stop i avloppet är det också, vilket inte känns så bra. För jag är kissnödig. Då lovar jag kissnödig!


fantasi nivå: 1

jag läntar till våren, april, födelsedagen, skolavslutningen, sommarn.
ja, eller kanske allt som inte har något med vintern att göra.


fissola

herre vilken dag. eller egentligen inte. den har gått åt att hata arbetsmiljön typ. oj vilket liv!
nej.. men.. aa.. Jag är iaf nästan klar med arbetsmiljön. Fast istället för att göra klart den börjar jag med Hälsobilden och HLR uppgiften istället, bra där. Fast dom tänkte jag lämna in imorn faktiskt. Eftersom ja har massor av tid imorn på dagen. Har inställd text, så jag börjar halv 4. känns rätt ovärt.

jaja. nu ropar sängen på mig, och jag tänker nog lyda den idag. Konstigt att jag lägger mig tidigare när jag har sovmorron?
tackåhej

nötkärna vs. piggsvin vs. piggelin.

tar en paus från skrivandet (jag har faktiskt börjat).
kom på en grej, eller jag snarare undrar en grej.
varför säger man att man är pigg som en nötkärna?
fattar det inte riktigt, de vore ju tillomed bättre om man sa pigg som ett piggsvin? eller kanske piggelin? lite pontus varning på den meningen kanske. Men de borde ju finnas något som man kan säga som kan relatera till något som är lite mer sant eller hur man nu ska formulera sig. Det blev väldigt flummigt detta känner jag. Tror nog att det är dags att sova, när ja gjort klart det jag ska.

sen är det väldigt tråkigt att skriva "arbetsmiljö", ifall någon skulle undra. har gjort det allt för många gånger idag.

för jag ska bli statsminister eller president.

de borde vara lag på att det måste finnas minst en dator i varje hem som endast har word (eller nått annat liknande program). för det går bara inte att plugga när man kan vara på internet. ni ser! jag sitter ju här och skriver istället för att skriva på mitt arbete. illa det här.
men jag ska försöka ta mig i kragen och verkligen få det här överstökat.
tackåhejmull på grönbete. eller nått.


bli bla blo bli bli bla blo blo

jag känner mig ärligt allmänt ful när jag sitter här och skriver. faktiskt.
jag sitter här och skriver om vad jag gör under dagarna, om hur lite jag orkar plugga, om vilken musik ja lyssnar på, och vad jag tänker på. känns lite små-fult. sen så lägger man in lite bilder som man själv bara tycker om på något konstigt vis. men det är ju iaf tur att jag inte lägger in vad jag har på mig, haha. liksom som om nån ens skulle bry sig? "hej idag har ja på mig dehär, tråkiga jeans-leggins från gina tricot, ett långt linne så man inte visar den fula leggins-rava man får och en random tröja över". haha. illa!

detta blev ju kanske inte riktigt så som jag tänkt mig, spårar ur totalt.
nu ska jag försöka plugga, igen som alla andra dagar i veckan. ni kan ju fråga mig imorn hur jag lyckades. fast jag kan svara redan nu; det går inte alls.
tackåhej.

stig sa att det var okeyyyy

inatt drömmde jag att jag var någon hemlig agent, var på nått uppdarg tror ja, eller ngt i den stilen. riktigt spännande var det iaf! haha.
nu sitter jag hemma hos erik iaf, och gör ingenting. kanske går till pontus sen, i 9,5cm kilklackar, najs! erik säger att det inte är så långt, men med sånna skor är allt långt. så lorensberg -> krp är LÅNGT! ja.
tackåhej

orken drog till väse, så detta får bli min rubrik.

nu är helgen äntligen helg. och tack för det! välbehövligt känner jag. sitter i köket och lyssnar på bra musik och väntar på att få börja med maten, eller kanske på att mamma ska börja, haha!

Var på avatar med Karin igår, måste säga att den var bra, väldigt bra! så det blir det att se igen. skönt med en film som man fattar direkt o inte kommer ut som ett frågetecken från salongen. haha, vilket ofta händer.
eftersom jag sluta runt 5 hann jag aldrig äta någon mat, (bara drick yoghurt), så det var raka vägen in till bion, sen kom den sprängande huvudvärken och tröttheten, så jag tog fel på dörren! sen trodde jag att jag slarvat bort vantarna inne på McD men pappa hitta dem visst utanför garaget imorse. illa känner jag, då är inte hövve med!

ikväll vet jag inte vad det blir, kanske borde börja med min inlämning? nej det får vänta tills imorn.

ska sluta med att skriva långa inlägg, ingen orkar läsa sånt.
tackåhej.


At times we may fall, like we all tend to do.

jag kommer inte på ngt att skriva, och så har hela dagen varit. har haft textkommunikation. och det gick verkligen inge bra. tur att vi fick åka till nwt istället för att sitta inne och skriva om påhittade saker.
imorn blir det iallafall bio, med Karin :) avatar! yes.
tänkte jag skulle dra mig mot sängen, även om jag börjar 13 imorn. känner mig nästan lite duktig. men jag drog just på min dkm lista, så jag känner att jag måste sitta här och lyssna lite. går bara inte att sluta. 
tackåhej!


lång dag, långt inlägg.

även om nästan ingen läser här så ska jag bli bättre.
bli bättre på och skriva, eller inte bättre att skriva utan att skriva mer.
även om allt jag skriver känns fult, konstigt och kanske lite patetiskt så tänker jag skriva.
iaf försöka, det är det minsta man kan göra.
för det är ju ändå gött att skriva av sig ibland? inte om allt kanske, men om nått?
har tänkt att jag ska dela med mig mer av mina (ibland) konstiga tankar som ingen tycks ha svar på. typ som varför människors skattepengar ska gå till kronprinsessans bröllop? varför kan de inte betala allt själv? det är ju inte direkt så att andras skattepengar kommer gå till mitt bröllop, och jag antar att kungen heller inte vill betala det åt mig. haha. men liksom, fleraflera miljoner för ett enda bröllop. även om de är en ganska stor grej för vårt land, men hallå?
nej, nu ska jag försöka fixa lite skolarbeten, som jag inte ens har börjat med. som jag egentligen borde ha börjat med för länge sen. men det finns ju faktiskt roligare saker att göra, faktiskt.

dropkick och brad gör min kväll!

jag gör om, därför det är ett sånt fint tema.
får damp på dehär, det vill inte riktigt som jag vill känner jag.
lycka till mig själv.en liten uppdatering,
nu har jag suttit här, länge. för länge.
min ork har gått till väse eller helt någon annan stans
så nu får det se ut så här tills orken återkommer.
headern lär nog att bytas.
känns faktiskt lite fult att ha sig själv däruppe,
haha. jaja.
sängen kallar!


jag tävlar, för första gången! typ.Hos Lily kan man vinna ett closeupfilter, perfekt för detaljfoto. Jag är självklart med och tävlar.

Kika in på http://tvspelsweb.se/ och hos http://lindablom.se/2010/january/tavling-vinn-close-up10-filter-till-systemk.html#comment för att tävla du också!


Johnny, I hardly knew ya

Varför blir man så glad man ser ett stjärnfall? (iaf jag blir, på ngt sätt) såg ett när mamma tankade bilen på våxnäs. och på nått sätt så är jag lite fascinerad av stjärnfall, så jag kollade på himlen nästan hela vägen hem. och då slog mig tanken, vad händer ifall någon av stjärnorna i karlavagnen faller? Kallar man den fortfarande vid namnet eller finns helt enkelt den inte kvar? det kan man ju undra haha!

köpt en massa onödigt idag iaf, hitta tavlor/fotografier på ikea. köpte 4st för 18 spänn! rätt bra. sen en påse rollo. sen blev det till maxi, o därifrån fick ja med mig 2filmer, pianisten och TROJA!. wie.
har även lovat mig själv att idag blir det en tidig kväll, får se hur det går! men en sak är säker, brad pitt gör mig sällskap ikväll. de ni.

imogen heap - hide and seek

såg precis att dropkick murphys spelar i dublin de 22april, vore ju verkligen något! kanske får spara en peng och försöka hitta billigt flyg? hehe. fatta va bäst det skulle vara!
jag kom på vad jag ska önska mig nä jag fyller år.. ETT JOBB. ha. de vore ju också!
nu bär det väl in mot bergvik tror jag, o köpa jacka så jag slipper att frysa arslet av mig hela vintern.
RSS 2.0