William Fitzsimmons - After afterall

då lider måndagen mot sitt slut. Hade bara rörlig bild idag, så jag slutade 12. Vi filmade iaf till våran korta film, spenderade nog 2timmar i älvkullens källare. kan ju inte påstå att det är ett drömställe precis..usch. sen in till stan och möta mor & maud, och sen hem. blev sova en stund & sen kolla reprisen på gossip girl!
nu sitter jag här, ska nog sova.. känner mig lite lagomt trött! -_- men först blire att pussa lite på mina små gullungar! <3


snart 1 vecka! <3

helg

fredag: skola som vanligt. sen hem till bäbisarna :) la nya tidningar i lådan och la mig hos dom. och där sov vi, jag, molly och 8 bäbisar <3 hihi.
lördag: mamma väckte mig halv 1. blev ut med hundar å grejer, sen göra sig i ordning för att åka in till stan och möta erik <3 blev till uno sen, erik spela, mkt bra (Y) var väl hemma vid 23 tror ja.
idag har vi inte gjort så mkt, erik har pluggat lite. hoppas på kladdkaka sen :)
pusshej

Kent - Järnspöken

idag vart de matte prov, 3timmars hål med pluggning, film, hem till älskling <3 sen hem till mina bäbisar :) som är 8st nu! och dom är så söta ^^ hihi.
imorn är de äntligen fredag, igen! blir nog en skön hemmakväll med god mat :D
nu ska ja blåsa håret och göra mig i ordning för sängen! gonatt gonatt

bäbis bäbis bäbis

slutade 10 över 11 idag :) hade prov som gick lite bättre än väntat. eftersom ja började plugga dagen innan. men hoppas på de bästa nu iaf. aja! tog bussen hem, och där träffar ja tant elin :D hihi, henne har ja saknat! sen hem.
Pappa var inte hemma, men mamma var, fast hon hade migrän så hon behövde vila. och eftersom molly var orolig så fick ja sitta i duschen och spela suduko och plugga matte :) haha. tog väl nån timma, sen kom äntligen den färsta bäbisen till världen :) hihi. Nu är de 6st, men verkar som om de blir mer... Har vart en sväng till Sandra ikväll också <3, på "smink-party" (:
nu blire nog att plugga lite mer på matten, iaf så att ekvationerna sitter.. PUSS!


blääää

blev och vara hemma från skolan idag. sov från och till tills klockan blev över 12. för min kära katt har gått o skrikit och klöst på dörrar.. Sen blev de liiiite frukost, så magen skulle palla de, haha. sen in till frissan :) blev nog bra den här gången tror jag :) hoppas de iaf.
nu sitter jag och kolla kläder o grejer, blir nog o köpa ! skorna med!!!!!! wie!

 
från bubbelroom.se

The Fray - You Found Me

Erik & jag åkte hem till mig igår ikväll :) blev film & ännu mer guitar hero (som han lämnade hos mig när han åkte, så nu ska ja spela hela veckan! wiiho!) Mådde även väldigt dåligt hela kvällen, ont i magen å grejer. vaknade tillomed med magont & illamåeende. great! och så har de vart hela dagen. Tur att erik var här iaf <3
imorn blire kanske att stanna hemma, vet inte än. blir också att dra till frissan... känns lite jobbigt x) haha, även om ja tjatat om de hur länge som helst! haha..
nu sitter ja i skype med bubben, vi letar kepsar till han. hehe. sen blir nog o plugga lite :)
pussshejliksom!



köpa eller inte köpa? från nelly.com

helg är bra

Sitter hemma hos Erik, vi spelar guitar hero :) har nästan nyss kommit upp ur sängen hehe.
Igår vart vi ensamna hemma hos eriks mor. blev film, gh och massa mys :) idag blire nog ut och köpa glass, om vädret håller sig fint :) blir kanske hem till mig ikväll också, vet inte än.
nu blire lite käk.

fast ja måste ju berätta lite om gårdagen, haha. Började med svenska, som ja faktiskt jobbade på. (brukar vara dåligt med de på nå vänster) sen samhäll. efter de hade vi inställd engelska, så de va 3timmars hål innan iidrotten. så jag elin victoria & emil åkte hem till elin och hämta pengar och kläder. sen tillbaka till stan och köpte godis o grejer. sen när vi kommer till idrotten visar de sig att nån ringt till våran lärare och sakt att halva klassen skulle dra hem å skita i idrotten. så han ställde in den. men de hade ju såklart inga sakt till oss :O så vi var 3 på lektionen, för emil drog.. Men bara för de fick vi gå in på Nautilus :D och vi får skippa vilken idrotts-lektion vi vill :) hihihi. just de, nu glömde ja ju nästan! emil trilla på isen på gräsplanen, såg ut som om han va i nån tecknad film eller ngt, hahahah!
hejdå puss


blwhidwpiqdnjwela

igår va ingen bra dag.
skola, stan. buss till gruvlycka (för ja tog fel 4a till bergvik) orka inte vänta 15min till nästa, tog bussen tillbaka till stan, träffar älskling & pontus, drar med dom på stan en stund, sen snabb-bussen till bergvik, mina skor finns inte, drar tillbaka till stan, går till hm o kollar igen, inga skor. köper nagellack för 80 spänn som tröst. var hemma vid 7 -_- (jag slutade 3) bllllääääää, kom fram till att ja åkte stadsbuss 80min den dagen. FY!
imorn äre fredag, ja längtar. längtar tills skoldagen är slut.
hejdå.


cp katt

Linkin Park - Valentine's Day

Sitter hemma hos älskling <3 har just käka lite pizza. nu sitter vi och spelar guitar hero (: blir och sova här inatt, för vi båda börjar senare imorn :)
Idag vart de sovmorron, eller sovmorron och somorron.. katten kom in första gången vid 8 och hoppa upp i fönstret & börja käka på min blomma. dum är han! haha. han har nog hållt på såhär i en vecka, minst.
Vid 2 drog jag in till stan, träffade födelsedagsbarnet Karin :D vi åkte till mariebergsskogen och kolla på söta djur :D haha. Sen blev de en sväng på stan :) sen bussen hem till älskling <3

GRATTIS KARIN <3 hoppas du får en bra dag!


Ray LaMontagne - Joline

oj, här va de ett tag sen man skrev. så de får bli en uppdatering kanske.
I fredags efter skolan drog jag in till stan för att möta Sofia :) tog bussen hem till henne, där blev de mat och sen kom Emma. Var meningen att vi skulle dra ut eller ngt liknande, men de var ju studentfest på nöjes så ngt vidare drag blev de väl inte? Kolla på tv först, och när klockan var vid halv 11 - 11 gick vi till jimmy och spelade barn spel, eva&adam. Haha. sen blev de hem och sova.

På lördag vaknade vi vid 8, av att deras underlater skrek o höll på. riktigt livat! så vi fick sätta på tvn för att lugna ner dom, men jätte lugnt blev de kanske inte. Halvsov i 2 timmar, kan ju lova att ja var riktigt trött när ja vakna. Efter frukost blev det att åka till sofia's mormor&morfar och greja lite i stugan. Sen vid 1 gjorde jag & emma sällskap på bussen in till stan. Där träffade jag älskling på bussstationen, och vi tog bussen hem till mig :) på kvällen blev de melodifestivalen (som var total katastrof) och sen film.

på söndag morgon vaknade jag av att min älskade katt hoppasde upp i mitt fönster och ville käka upp min blomma/palm. helt ful va han när han försäkte tränga in sig mellan blomman och "fönster-bläcket", (eller hhur man nu säger), ful och intryckt såg han ut iaf hahahah! iaf... Fint väder blev de lite senare på dagen :) så jag och erik tog med molly ut på en promenad, hur underbart som helst! Sen när Erik drog hem, gick ja med mamma ut, med resten av hundarna. Sen satte vi oss på sol-verandan med täcke och filt. riktigt skönt.

Idag blev de sovmorron till 9, sen in till skolan & göra klart tidningen. men riktigt klart vet ja inte om de blev. men jag orkar seriöst inte sitta mer timmar framför en dator och ha idé-torka. så nu fick de bli som de blev. bättre än inget iaf!
Efterskolan blev det ett besök hos tandläkarn, USCH FY & BLÄ! hatar't! och självklart skulle ja ju ha ett hål, i samma tand som ja lagat förut.. får laga om en månad! längtar inte.
Imorn är jag ledig hela dagen, hur skönt är inte de? haha. Blir sovmorron (om inte katten äter på min plam), sen hem till Erik & sova där <33
nu ska ja nog gå mot sängen och läsa bok och kalla på john blund (: 
PUSS

NOLL RUBRIK

de senaste dagarna har de inte hänt så mkt, snarare inget alls? tror ja..haha. Idag träffa jag iaf Elin på bussen, vi bytte usb x) fått massa snygga bilder! men liksom, så många bilder så många minnen. bra och dåliga. Men att just en bild kan säga så mycket. även om de bara utspelar en kort del av en sekund. och även om bilder är tagna på samma dag, samma plats. så har ändå varje bild ett specifikt minne. låter lite flummigt kanske.. men ja tycker ändå att de är fantastiskt. för de får en att längta dit igen, eller kanske att lägga saker bakom sig.
 haha. sen blev det iaf tidningsproduktion, 9.10-16.15, minder roligt med tanke på att de helst skulle vara klart idag..men ikke! blir illa tvungna att dra dit på måndag..när vi har sovmorron. fast sova får ja ju göra lite ändå. När jag slutat tog ja bussen hem till Erik <3 kolla på Landet för längesedan (: hihi.
nu blir det nog att dra sig mot sängen,
känns som om ja kommer vara död som en fisk (på land) imorn -_-



The Veils - The Valleys of New Orleans

Sitter hemma själv hos erik & lyssnar på The Veils, så bra så ja dör typ. Älskling är iaf på UNO och fixar grejer tills spelningen ikväll. och ja sitter här o väntar :) hihi.
Igår va de som vilken skoldag som helst..dryg o tråkig? efter iaf drog ja o karin och käka sub! gott vare :) sen lite snabbt på stan, men sen kom erik & vi var tvungna att gå och möta anna och sen till replokalen. sen blev de affären och köpa ben&jerrys, 2st faktiskt! mmmmmm! när vi kom hem blev de att kolla på Ratatouille. så söt film!
idag ringde klockan 11, men vi kom inte upp förens typ...halv2. och erik skulle va inne i stan innan halv3. haha bra där.
ikväll blire iaf till uno och lyssna på Anna&Erik, sen vet ja inte :)
PUSS

Jimmy Eat World - Hear You Me

då var man hemma igen. Åkte till erik igår <3 hur mys som helst! käka tacos, sen gick vi upp och köpte ben&jerry's! mumma. kolla lite film också, en kass komedi :) haha.
idag vaknade vi lite innan 1, käka frukost, spela GH och gjorde käk :) sen stressa till bussen, som såklart var jätte sen pga att de hade snöat :S men varför inte försöka göra så att dom kmr i tid, iställe för att flytta fram dom 5min? sen blev de snabbt till eriks jobb, o säga hejdå till han där <3 fick stressa till bussen sen, men den skulle ju också va sen (y) *wiudhkafbdkshwfoiqa*, va rätt blöt när ja kom hem! haha...
nu ska ja fixa lite med våran skoltidning, så de inte blir för mkt arbete imorn!

tänkte att ja skulle ta mig i kragen och köpa dedär gladiator sandalerna på nelly.se.. men såklart när jag skulle in o kolla om de fanns i min storlek oså så är de borta :O BAJS LIKSOM! ja som SKULLE ha dom :|  hoppas dom kmr in i lager sen iaf...annars blir ja arg. sen så är jag extremt sugen på att köpa biljett till arvikafestivalen! (Y) men just nu har man inte råd, kanske kan göra en deal med pappa? hoppas iaf.

BYE

GRATTIS MORMOR, 80ÅR! <3

igår 8min över 11 tog jag tåget från göteborg till trollhättan. kom fram lite tidigare än väntat, och tur var väl de för bussen ja skulle ta upp till mormor kom precis :) hehe. åkte upp till henne, mötte mor&far&mai. Tog en sväng med rickie också innan vi åkte och käka i vänerborg (mormor skulle bjuda oss på mat där). När vi kom dit var det knökat i hela resturangen, och vi fick våran mat efter 1timme..om inte mer. +att dom inte hade gjort klart allt när vi kom, även om mormor hade bokat 2månader innan och ringt och påminnt dom samma dag x) men god mat var iaf!! kan ja lova! fläskfilé, mums<3 haha. sen åkte vi tillbaka hem till mormor, där blev det fika och paketöppning :) fick träffa mina kusiner också, mkt trevligt! inte sett dom sen morfar dog..tror ja. menmen, kom hem till kd runt halv11. men sängen blev inte förens vid 1-2.
idag blev det sovmorron, men vaknade dock många gånger.. Blir hem till Erik sen iaf <3 saknat han massor!..

RSS 2.0