!

Framme i Sydney, men gå in här istället!!!

Tre timmar

Sitter på Landvetter, så nu är det bara några timmar kvar innan jag är i luften! Magen pirrar så hälften vore nog..! Tycker ni kan gå in på http://annaochmicke.blogg.se/ och läsa! Blir nog mer uppdatering där.

Igår sa jag hejdå till mina flickor, Maja och Karin. Och usch, det var inte det roligaste jag har gjort.. Kommer sakna dom så mycket <3


3

Det är bara tre dagar kvar. TRE! Det är helt galet! Jag tror inte riktigt att jag har fattat det än, att jag faktiskt ska åka enda bort till Australien! Men... snart är jag där!


Holocene

Jag kan inte sluta lyssna..!

NY BLOGG!

För den som vill följa min och Mickes resa i Australien (och Hong kong) får gärna gå in här! -> annaochmicke.blogg.se 

Nu är det bara 11 dagar kvar!


16 & reseblogg.Nu är det bara 16 dagar kvar tills jag lämnar landet! Och jag håller på att fixa en ny blogg, en reseblogg som jag och Micke kommer att ha tillsammans. Men jag kommer såklart skriva här också! Lägger såklart upp en länk när bloggen är klar.

18Körkortet är fixat, så nu återstår bara packningen. YEY!

22

Jag går längs gator jag nog aldrig kommer att gå på igen.
Jag stannar för en stund och blickar ut mot vattnet, försöker ta in allt som jag snart kommer vara med om. Det har liksom varit för stort att ta in, men nu börjar jag sakta förstå.. Att jag om 22 dagar är påväg mot en nytt kapitel i mitt liv, påväg till Mickes trygga famn, påväg till mitt livs resa.


24.

Det är ganska så dött här, och det kommer det nog fortsätta att vara.
Iallafall i 24 dagar till, sen ska jag försöka skirva så ofta jag bara kan!
Så ni kan hålla koll på vad jag hittar på om dagarna i Australien.

RSS 2.0