La Rocca

jaaa, då var det ett tag sen igen sen jag skrev. har nästan glömt bloggen..haha. tisdag äre iaf. haft rörlig bild hela dagen, inte lite trött man blir efter de. usch :D sen vart de en snabbis på stan, sen hem till älskling <3 som ja sitter hos nu, ska sova här.
nu ska ja hoppa in i duschen, sen blire desperata ! wie :D hejdå puss!


Matthew Perryman Jones - Save You !!

insåg nu att jag inte skrivit på nåra dagar, haha. sen ja skrev senast har ja väl firat födelsedag, börjat skolan igen, & gått med elisen på stan :) hihi. mer orkar ja inte säga, för jag är trött. speciellt på rörlig bild, för de är hemskt! blä.
nu ska ja duscha, pyss



The Veils - Vicious Traditions

idag vaknade jag med träningsvärk.. och dagen fortsatte i samma spår. har vart en rätt kass dag idag, dåligt humör och ont. lär väl ha lika ont i imorn.. får hoppas att dagen i allo blir bättre bara. de är ju trots allt min födelsedag. men nåra stora förhoppningar har jag inte. fylla år känslan verkar ha lämnat mig helt, har inte haft den på ngra år nu.. menmen. hoppas på en bra dag iaf (:
nu sitter jag här och lyssnat på the veils, usch va bra!!! ja dör nästan. fast ska nog gå ner till mina bäbisar och pussa på dom så ja blir på bättre humör!

wiiie

kom upp halv 10 idag, skulle åka å hälsa på mamis kusin, sen blev de hem och käka mat, sen kom morbror & 2 av mina kusiner :) och när dom åkte blev det att nörda wii :D haha, ont kmr ja ha imorn iaf!
PUSSHEJ


the veils - the letter

då sitter man hos mormor i trollhättan, kom väl hit vid 12 typ. fast de blev lite på stan o grejer innan. köpt mig en t-shirt och mami har köpt en klanning till mig, wie :D jätte söt!
ja, igår var det ju så att jag skulle till tandläkarn.. ladda som attan hela dagen på att ja skulle dit. satt och hade världens klump i magen i väntrummet, sen när dom kmr och hämtar mig så säger dom "-jaaa, vi får kolla om det verkligen behövs lagas.." så kollar dom och så var det inget hål! då hade min hygenist sett fel -_- så de hon trodde va ett hål va en skygga från en gammal lagning? eller ngt i den stilen.. haha.
imorn blire en sväng till morbror&kusinerna :) sen hem på fredag!
nu blire o fixa käk, sen grey's & lite wii !


hm?

i lördags var jag som sakt hundvakt, med erik <3 allt vara bara bäst! speciellt vädret :D satt ute och käka frukost med sofia, sen glass ute med erik och sen mat :) usch va gött.
sen på söndagen drog erik vid typ..halv3? å efter de blev de inget speciellt.
Idag måste ha varit en av de tråkigaste dagarna ja har haft..haha. vaknade av att ja är förkyld, ja fryser fast de är varmt. och inte har jag haft ngt att göra. kan de bli tråkigare, speciellt när man inte får pussa på bäbisarna x(
imorn vid 15 tycker jag alla ska skänka en tanke åt mig, för då sitter jag hos tandläkarn. USCH! jag vill inte.. får hoppas ja jar feber eller ngt. haha.
btw så är det inte alls långt kvar till min födelsedag :D wie, längtar lite faktiskt. så ja kan få min jan bylund dvd :D hoppsa ja iaf... :)
PUSS

typ asså liksom, hallå?

då sitter man här igen, väntar på att lindström ska komma ner.. så vi kan börja käka någongång :) sen runt 8 kmr Sofia <3
igår vart det torget, med erik :) träffade även Karin en sväng <3 efter de blev det hem till erik, käka och kolla film.
 imorn blire hundvakt, men som tur är så blir jag inte ensam den här gången :)

längtar till sommarn ja..


GULD

SM-GULD FÖRFAN!! kan de bli bättre eller! :D nej. är så glad så glad :D wieeee!
de får bli de enda från idag, för färjestad i all ära! <3

erik andersson <3

herregud säger jag bara! så nervös har jag inte varit på länge! :O händerna i ansiktet & en ömm läpp. kan inte säga annat än att färjestad är bäst! just nu är de faktiskt de, helt sjukt!! å glad är jag :D hihi.
Har haft rörlig bild hela dagen, eller fram till 2. usch säger ja på de, hata rörlig bild :) uschuschusch :) inte min grej alltså.. Efter de blev de och vänta på Erik, som "snart" var klar ;) och snart skulle vara typ 15min, men de var de längsta 15minutrarna i mitt liv, efter 1timma ringde ja, då va de klara på tingvalla efter en massa strul..sen fick ja vänta yttligare i 20min för att snubben på hans prao-plats va dryg :) haha. Sen blev de hem till han och käka mat&glass :)
imorn slutar jag 12! gött. Kanske ska träffa Elin också, & om inteså blire hem och plugga inför provet på torsdag!
PUSS

The Veils - Sun Gangs

de var den måndagen, vaknade hos älsklingen imorse :) sov hos han inatt, inte så svårt att räkna ut kanske. men de gjorde jag iaf :) kom till han igår vid 4, vi käka tacos och lite senare gick vi upp till macken och köpte godis och dricka :) hihi. gött var de! sen blev de i säng tidigt, 22:45! tidigast någonsin! haha.
i skolan idag vart de inte mkt gjort, satt o dryga i biografen jag vet inte hur länge, men länga var de :| i stort sett hela lektionen..sen vart de matte och sen sluta vi 10 i 2. drog in till stan för att kolla på ett par skor som ja endast har kollat på på internet. så j var ju tvungen att dra in och testa dom. & såklart fanns de bara ett par i 38 kvar..så de var ju bara att bestämma sig. svarta eller bruna? efter många om och men och nåra samtal till mamma fick jag med mig ett par svarta hem :) haha. efter de mötte ja upp pappa, och sen hem :)
nu ska ja hoppa in i duschen, och sen sova :) <33

erik andersson, finns ingen bättre <33

gillar ni vedeldad bastu?

igår kväll satt jag och skrev ett jättelångt inlägg, om vistelsen på badhuset, och hela dagen. men datorn fick damp..så allt försvann :) haha. eller typ 3 meningar hamnade i utkastet. så jaja.
Inatt somnade jag vid 4... det var så varmt på övervåningen så de gick bara inte.. låg o verd mig i 1½ timme typ. usch fy å blä. gick upp vid 11 idag, sen ut med hundar, käka, duscha och sen vid halv 3 kom karin :) vi åkte till skattkärr, eftersom vi skulle hjälpa till på en bröllopsmiddag. hjälpte kocken först till halv 7, sen fick jobba helt själva till halv 10. men pengar fick vi allt :)
nu ska ja nog lägga mig, känner mig halvt död eller ngt. + att de här inlägget blev nog lite halv flummigt skrivet ^^ skriver fel hela tiden -_-
PUSS

William Fitzsimmons

jag skulle precis ta tag i dörren till korridoren på våning 4 på sundsta när jag möttes av alla i min klass. vi hade tydligen inställt, så vi fick 70minuters håltimme. gött men ja kunde ju lika gärna vart hemma och sovit nåra minuter extra. menmen, fick nästan klart min filmanalys! gött de iaf. efter de vart de matte, och vi fick tillbaka vårat prov. och gissa vem som fick 21 om inte jag, haha! jag dör på att få 20 eller 21 hela tiden -_- det är väl 2 ggr under snart 4års tid som jag inte fått de! xD haha..illa. men G blev de iaf. Fick tillbaka engelska uppsatsen också, men jaa... gick inge bra alls. jaghade inte fått med allt som skulle med å min gramatik är lika dålig som vanligt (Y) på sista lektionen blev jag klar med filmanalysen, hoppas på att den blir hyfsad!..    när jag kom hem blev det absolut ingenting.. började läsa men jag somnade, med boken öppen såklart!
måste ju säga att vädret är ju helt bäst just nu, bästbästbäst!!! <3
imorn äre fredag och jag är hemma själv. så jag har laddat med chips, godis och pizza :D höhö! blir kalas de.
en annan sak jag måste tillägga är att mina bäbisar är helt underbara, fattar inte att man kan känna ett så stort lugn och en sån trygghet hos så små varelser. de har ju för17 inte öppna ögonen och örona än... men bäst är dom iaf. & söta! <3




Går inte att sluta lyssna på det, usch de är så bra. lyssna bara på honom, han är så bra så bra!  kan inte ens välja vilken låt jag ska lägga in här, för alla är så fina. de känns så sköra på ngt vis, äkta. och hans röst ska vi inte en prata om :) men dock är han bäst live!

The Veils - Sit down by the fire

1 april, helt underbart väder & snart min födelsedag :D wie.
+att bäbisarna är en vecka idag! :)
dagen har vart väldigt bra, men det var nog mest för vädret och brudarna! :)
när ja kom hem blev det en stund ute med min bok. helt gött :)
hoppas  verkligen att vädret håller i sig nu. orkar inte med mer snö..
längtar till helgen, även om de betyder att jag ska vara hundvakt. haha.

Liten uppdatering, måste ju säga att avsnitt 18 på ses6 av oth, är sorgligast på länge...
sitter och lyssnar på the veils, brabrabra! :)


RSS 2.0