Ett slags tidsfördriv

vaknade av en hemsk dröm inatt, som jag inte ens orkar kommentera. usch. sen vart det med mor&far ut på krut! som tur var åkte vi dit det var foto. så nu är ja så pepp så det är galet. haha. vill testa o ta lite analogt också. sen kanske man ska satsa på att va med nästa år? hm får se. får skaffa mig en ny kamera först. annars måste jag säga att dagen har vart dryg, haha! känns som om timmarna bara har försvunnit. håller på o packar nu, sen klippa gräs. sen så ska jag baka också, å kolla på tv :O å såklart lägga mig i tid.. ska upp vid 5 imorn.. för då bär det av till stockholm med klassen. blir nog rätt kul! hemma på tisdag kväll igen.
aja, nu ska ja göra de som måste göras!

Kom ut, kom hit och säng nånting
Vad är det som inte stämmer?

vill ha inspiration och en ny kamera! :D

idag var det inga lektioner alls, eller joo, svenska 30 min.. men låg kvar i sängen istället :) hehe. Så idag har jag bara drygat, har ju inte kunnat gått ut ens..dumma regn! så ja har städat lite, pluggat & kollat johan glans!  imorn är de ju fredag och det är första riktiga skoldagen på nästan 2 veckor x) haha. sen på kvällen blire att lyssna på henka nyåker! efter de vet ja inte än..
sen äre helg och sen drar ja o klassen till stockholm måndag-tisdag :) sen kanske ledigt på onsdag (y) gud så gött! Längtar iaf till stockholms resan lite, sägs att de ska bli bra väder :D hihi.
Nej, nu ska ja göra nått vettigt! vad det nu kan vara. plugga? pusshaj

flummigt värre (Y) yey.

haha, jag dör lite smått. för jag, anna lundström fick ett "solklart" vg på matte nationella x) haha, är de inte sjukt :D wiehoo! jag är bäst!
haft minilov med, inte gjort ett skit. närå. va med erik fredag kväll, och söndag kväll <3 annars inge.
i veckan väntar meku prov, uppspelning i musiken. (& redovisning i engelska? som jag totalt glömt blort :O ) hm..
skulle åkt till tyskland också, på torsdag. men ikke, ska ju till stockholm med klassen nästa måndag så ja får va hemma.. kan ju säga att ja är rätt sur. fyyyyy.. menmen..hoppas på nästa år eller ngt :)
nu måste ja plugga meku. pusshej.

Och som du kanske redan vet, jag är oslagbar.

hm


lfjelfjpeojsd

jaa, då var de ett tag sen sen sist. har inte orka skriva alls.. usch.
veckan har vart kass, riktigt kass. de enda som har vart bra va utställningen idag. För Ayko var bra, jätte bra :) Cert o allt!
sen så är man ju ledig i nåra dagar, ända fram till onsdag egentligen, har bara 50min matte på måndag, sen kolla på filmerna vi gjort i rörlig bild på tisdag. fast sen på onsdag väntas de uppspelning i musiken och prov.. fy!
en annan ska som hänt är ju att vi har levererat 2 av valparna, :( usch på de med!
nej, nu ska ja gå o trycka i mig lite chips. hejdå!


Phillip Larue - Found

då har de gått flera dagar igen, haha. inte bra dehär.
det har iaf inte hänt mkt, eller joo egentligen! firat valborg, lekt med elin, fikat med flickorna & vart med erik <3
i veckan händer väl inget, men nästa vecka blire att gå på premiären av änglar & demoner :D WIE! hihihihi.
pussss!

RSS 2.0