göteborg ffs ! :D

kom till göteborg igår, till min bror & hans sambo cissi :)  blev det en kort sväng på stan,slappande hemma och kolla på pingviner. haha x)
idag kom jag upp vid halv 9,skulle till cissi's jobb medans bror var på föreläsning. sen blev det heldag ¨på stan :)
nu sitter jag här i soffan o kollar tv med cissi, medans jonas gör käk :) blir film sen också, Patrik 1,5.
åker hem imorn också, känns rätt tråkigt..har juprecis kommit hit.. menmen. ska ju fira mormor oså.. så manmåste ju. Blir hem till Erik på söndag också <3

btw så måste jag säga att jag är stolt över karin :D haha, som fixat i sin dusch ;) fast å andra sidan har jag inget att retas för längre :O BÄST ÄRU IAF! <3


erik

igår kväll kom älskling hit, precis när mami & jag hade gjort klart maten :) hihi. Glass hade söten köpt med också ^^ <3 sen blev det tv o mys resten av kvällen :)
idag kom vi upp runt 12, blev god frukost och sen inte mkt mer. men vid 4-5 åkte han och jobba, så ja följde med mami ut med hundarna en sväng. sen blev det en tripp till klingestad och kolla på wäwisar :) söta var dom! längtar tills våra kommer!!!
nu sitter jag här, även om ja måste packa klart, drar ju till bror i göteborg imorn :) och på lördag till mormor, som fyller 80 :)
ciao!


Foo Fighters - In Your Honor

nu är det äntligen lov, riktigt skönt. Idag har jag i stort sett inte gjort ngt. Drygat vid datorn&tv. & en liten promenad med mor & hundarna, sen blev jag 5 och gjorde en snölyckta :D haha. men ja tror den har rasat..

här kmr en uppdatering på de senaste dagarna!
fredag: Åkte till älskling efter skolan <3 käka&gjorde oss i ordning för utgång med pontus. Drog till orrholmen på fest hos eriks jobbarkompis (eller va man nu ska kalla de). Var väl helt okej, men var nog inte där nå vidare länge.. kmr inte riktigt ihåg x) drog till stan, och försökte hitta toa, men då kom bussen så de fick helt enkelt vänta -_- kom väl hem runt 12 halv 1. somna på sängen dirr, sen kom älskling med smörgåsar bulle och mjölk, så gött! :D haha. MYS!
lördag: kom upp runt halv 12, kände att gårdagen inte riktigt hade gått ur.. blev frulle och göra sig i ordning för att åka upp till kronoparken för att träffa Karin :) (för erik skulle träffa sin kusin och repa inför kvällen). Och jag hade oturen att bussen till villaområdet precis hade gått, så det var bara att börja gå i snöyran, jätte kul -_- & när man kommer fram står Karin i dörren och skrattar, inte så konstigt kanske när hela huvet&halsduken är täckt av snö x) haha. Efter att vi suttit och snacka lite kom vi på att vi ville göra kokos-kladdkaka. men vi var tvungna att gå upp till konsum för att köpa kokos. så de var bara att gå ut i snön igen. haha. kallt och blött var de. Efter käk och kaka gjorde vi oss i ordning frår att åka in till stan, för att kolla när Erik skulle spela :) och sen dra till UNO. Men då missa vi ju såklart bussen, eller va vi nu gjorde. så de var bara att springa upp till universitetet..haha, ännu en promenad i snön. Kan ju säga att vi var jätte fina när vi kom fram till stan, sminket hade runnit och håret var blött! + att vi hade ont i fötterna, det har jag än! hahahahaha.... Efter att få suttit och lyssna på massa dret i 2timmar var det äntligen älsklings tur, och han var hur bra som helst<3 :) sen var det dags att gå ut i snö stormen igen, skulle möta Pia på torget för att sen dra till UNO. Men karin hade inge lägg så hon kom inte in, så hennes mor fick komma ner med passen x) och när man väl kom in var de hur drygt som helst.. så vi drg efter ett tag..Till Sibylla, där ja köpte mini Meal! GÖTT! sen så visade sig när vi gick till bussen att dom bjöd på pannkakor på torget -_- När erik&ja kom hem blev det film, Hotel Rwanda :) som jag egentligen nyss har sett, men den är ju bra så de spelar ju ingen roll. Sen somna jag direkt.!
söndag: kom upp ur sängen vid halv 2, eller senare. Blev att dega hela dagen :) gött de. Drog hem från Erik vid halv 6. då blev det att kolla nåra avsnitt oth, och lite på Forrets gump & mumin :D haha.

nu vet jag inte riktigt vad det blir, kanske kolla klart på ngn av filmerna :)
vill ha sommar också, och min födelsedag! ge mig en kamera....

LW - TIDVIS

Sitter här och lyssnar på bästa lasseW och käkar smoothie med sked (y) haha.. pappa köpte nån turkisk yoghurt som var något tjockare än va de ska va, och enligt honom var de den enda yoghurten som fanns på mossbergs x) hahaha, ofta liksom :P så jävla öde äre ju inte. nää, så det var lite problematiskt att få ut de ur förpackningen, och det gick inge vidare när j försökte dricka den med sugrör -_- så de fick bli sked! haha....har världens magsmärtor också, bara kommer.. känns som om nån sätter kniven i en eller nått...fy!
imorn äre fredag, och sen äre LOV! götttgöttgött. Blir att träffa Sofia, åka till brorsan :D och fira mormor. sen så blire väl massa tid med älskling <3
aja, nu ska ja försöka göra min bokrecension. men det vill inte riktigt...
hejdå,hej.

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv


vill verkligen ha sommar nu...

Kent - Utan dina andetag!

Sitter hemma hos älskling just nu :) han har nästan nyss kommit hem och jag har kollat greys!
Dagen började med sovmorron till halv 9, sen buss till skolan vid9. Hade lektion mellan 10.10-12. Sen kom pappa och hämtade mig, åkte hem. Städa lite på rummet, bytte kläder och gjorde mig i ordning :) åkte sen tillbaka in till stan. Skulle träffa erik först, och sen Sandra :) när hon kom, drog vi en snabbis på stan sen hem till henne och fika :) <3 drog därifrån vid 18. sen har jag vart hos erik och spelat guitar hero medans han har jobbat :D hehe.
nu ska vi sova :) PUSS<3

woidhöa

Varit hemma hos Erik hela helgen <3 firat hans mamma o grejer. hehe.
och igår blev det i stort sett guitar hero hela dagen, och jag looovar att jag är sveriges sämsta :)
nu sitter jag i skolan och har tidningsproduktion, slutar om 30min.. sen blir lunch och matte. sen till syo:n och fixa med spanskan. blir nog och sluta där så ja kan läsa ngt roligt! -_-
puss

blablabla..bajs

inte lite arg jag är på skolan nu. Hade nån grej om inriktingar och induviduella val och kurser. Började väl bra tills dom säger att vi som läser språk nu i ettan får 100p borttagna på det induviduellavalet. Känns ju jävligt bra :O 2timmar och 45min en gång i veckan har ja kämpat med spanska, för att få meritpoäng. Och de va de enda som sa i 9an och i början av terminen, att de var bra att gå språk för att få den där poängen. men inget snack om att vi får läsa mindre kurser i 2an & 3an? aja, blir nog att hoppa av så ja får läsa ngt kul... bajs på dom. och foto lär man väl inte få läsa hlr?... dret.
imorn blir de muntligt på svenskan och klädsimm på idrotten.. lär väl drunkna eller nått x) & efter de blir det hem till älskling <33

Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You

Efter att ha haft tidnings-produktion från 9.30-15.15 drog jag ner till stan för att vänta på erik :) gick runt där ett tag, köpte mig en hår-inpackning och träffade Karin en snabbis <3 sen kom älsk, o vi tog bussen hem till honom. blev inte mkt gjort, bara massa prat. för ja på rätt kasst humör. men älskling är helt söt&underbar! <3
sen runt 19 så skulle han åka in och träna så jag tog bussen hem. Och mor&far va i forshaga så ja fick gå hem i mörkret. men ringde erik så ja fick lite sällskap, sen var morgan så snäll att han kom och hämta mig när gat-ljusen tog slut! :) sen måste ja säga att när ja gick förbi ån så kom det världens plask :O som om ngn slängde i en stor sten eller ngt, trodde ja skulle dö där ett tag, hahah x)
ikväll ska ja försöka få mig en tidig kväll, var ett tag sen sisst. fast imorn börjar jag 10 och slutar innan 12, ska se ngn musikal...
pusssss.

Lars Winnerbäck - Under månen (live) <3

när jag tittade ut genom fönstret imorse dog jag nästan. så himla fint var det! Ville inget annat än att vara hemma hela dagen och bara fota hundar och allt annat! men såklart så slutar jag 16:45. så att gå ut och fota var ju bara att lägga ner direkt. fyfan. Får hoppas de är lika fint på onsdag när ja slutar tidigt :) vill ju få nåra vinter kort innan våren kommer.
jaa, som sakt. slutade 16:45 idag. och bara för de så missa jag min buss, & fick vänta på nästa buss lite över 45min. Men som tur var träffa jag Ray som höll mig sällskap :D sen kom älskling också<3 så vi gick runt och kollade lite innan jag tog bussen hem. Kom väl hem 6..hungrig som ett djur var jag också! för man får ingen vidare mat på älvkullen, KATTMAT! hahaha...
nej, nu ska ja nog skriva lite på mina svenska uppgifter! PUSSSS!

ge mig sommmmmmmmmmmmmar!


Michelle Featherstone - God Bless The Child

Igår eftermidda kom älskling hem till mig <3 vi bakade pizza till mor&far & eriks mor :) gott blev de, även om den va liiite ofärdig, hehe. men så ska de va! Sen blev de att kolla på melodifestivalen, och ja vet inte om jag ens vill kommentera de! uselt va de :O hahahaha.... sen blev de Rosa Pantern.
kom upp runt 12 idag :) gick upp och gjorde smoothie, GOTT! sen blev de bara tv tittande tills erik åkte hem <3
när han åkt följde jag med mor&catti&sofia ut med hundarna i skogen, sen en sväng själv med mamma med hundarna som inte kom ut första svängen :) blev ute i ca 2timmar iaf. riktigt gött :)
nu ska ja sova... puss!
saknar älskling<3

dkukfuenlve

jaha, då var det lördag. men de känns som söndag. illa.
skulle egentligen vart ensam hemma ikväll/natt. men de ble ändrade planer som alltid. så pappa är hemma ändå. ja som tyckte att de skulle vara skönt att va hemma själv lite.. menmen. Erik kmr väl till mig sen också <3, men när vet man såklart aldriiiig..
nu ska ja nog hoppa in i duschen. o sen göra mig i ordning för nått. bye!

Lars Winnerbäck - Inge Soldat <3

Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,
känt om hjärtat sitter kvar.


Jag har litat på imorgon
som en troende tror.
Jag skulle gjort så annorlunda
om jag gick i andra skor,
om jag gick i andra skor.


Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.


Jag har härjat krig i huset,
jag har härjat krig i mig,
mina ögonlock är tunga nu
snart drömmer jag om dig,
snart drömmer jag om dig.


Jag har aldrig stått vid fronten
eller försvarat det jag har.
Men i skärvorna och flagorna
ligger ändå allting kvar,
ligger allting ändå kvar


jag är ingen soldat,
har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.


I rispan från min vrede,
ska jag sätta jord och så,
i skuggan av din stolthet
ska jag resa mig och gå.


Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då.


jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig inte att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
ingen soldat,
jag tänker inte så.


William Fitzsimmons - I Don't Feel It Anymore

jaa, egentligen gav jag upp för länge sen. men hela tiden blir ja påmind, av dig och allt vi gjorde. och de finns dagar som jag låtsats som förut, och nästan glömer bort allt som hänt, men ibland gör det så ont att jag önskar att du bara försvann. men jag undar så hur de skulle vara att se dig? på riktigt liksom, för i mina drömmar vet jag hur det är. för det är där du existerar.
usch, det har verkligen vart en sketen dag idag.. finns nästan inget som va bra. lagom ostabil kan man säga! ena stunden är man hur glad som helst o andra vill man bara lägga sig ner och dö.
nu har ja nyss lyssnat på winnerbäck på tvn <3 men missa intervjun... menmen! bäst är han!



William Fitzsimmons - I Don't Feel It Anymore.
sån underbar låt! lyssna bara på honom <3

The Veils - The Nowhere Man

igår slutade jag 11. blev att möta upp pappa och åka hem med lite grejer och hämta Nilo. skulle åka ner till trollhättan med honom... usch. saknar han faktiskt, söten..önskar att vi kunde haft kvar honom längre än 1½ vecka.
men idag slutade ja 20i1. blev bussen hem och göra käk. sen ut med hundarna med mami :)
nu sitter jag här med smoothie :) o ska snart kolla oth!

 
ninoooo

Lifehouse - Everything



you are my sun, the only one <3

<3

bästa, går inte att sluta lyssna.


bästa dagen

har vart ledig hela dagen :) riktigt skönt. Gick upp runt 10, käka frukost och duscha. Sen åkte jag med mor&far in till stan och sen vidare till älsklingen <3 som precis hade kommit hem från branäs. Saknat honom såååå mkt.
Blev att kolla på madagaskar 2, käka glass och mysa :) bästa dagen på länge<3
imorn blire att åka tur&retur till trollhättan efter skolan, lite halv drygt. men nån måste ju följa med som sällskap :) sen måste ja säga hejdå till min nino <3


underbara du!


THE VEILS - THE LEAVERS DANCE <3

igår ikväll blev det hem till Karin med flickorna :) mkt trevligt. Bakade pizza oså :) var meningen att vi skulle kolla på lite film men de slutade med att vi spela massa kort :D riktigt kul! men ja va helt o hållet sämst :)
drog runt 12 från karin, lite väl tidigt för min smak men var ju illa tvungen. blev hem o gå ut med hundar och baka muffins med mami :)
ikväll blir det nog att kolla lite på superbowl, för ja har sovmoron imorn :D börjar ett och slutar tio i två :) sen så har ja antagligen inställd spanska! GÖTT! och på tisdag har ja inte skola alls, ännu bättre :)

THE VEILS - THE LEAVERS DANCE <3 kan inte sluta lyssna på den!

RSS 2.0