skriver av mig lite (Y)

Usch, inte skrivit på ett tag..Dummt ^^ Kan ju inte säga att de hänt så mkt sen sisst ;P
Va på i2 med Erik i lördags :) träffade en massa. Sen tog jag bussen till kil, skulle sova hos Sofia :) på kvällen blev det att kolla film hos en med nåra, sen lite bilåkning ;) hähä, coool jag x) NOT!

Idag blev det svenska redovisning, om dumma Ivar :D usch säger jag bara, Hatar seriöst att redovisa :| men det gick väl helt okej ändå. Gjorde muntliga nationella-provet i engelska också (Y) Sen när vi slutat drog jag och Pia och simma, 1km :) yey. och nu gör jag inget alls, fast ja måste plugga.. har kemi prov imorn "/ blä.  så kmr nog Kevin ner snart, ska kolla Gladiator och äta kladdkaka x) 

And once you lose yourself, you have two choices: find the person you used to be, or lose that person completely.419623-5

lördag till måndag

Va ju hos Erik i lördags. Började bra :) men de blev lite smått kaos sen . . Sen va de nån jävel
som gjorde ngt med Johan :'( usch, snacka om panik! Men som tur var så gick ordnade det sig tillslut o Johan blev bättre :) o tack för det <3! Men när de inte var kaos så va det bara bra :) (Y)

Idag va de skola "/ usch.. Jobbig dag måste ja säga. Mycket som händer nu om ja säger så.

haha, herregud .

Måste säga att den här fredagen har vart tråkigast ever ! ! usch . .  så ja hoppas verkligen att ja får hitta på ngt imorn. annars vet ja inte vad jag ska göra. Dåligt humör är jag på också (y) kul det med. yey!

När som jag tröttnat på Jag Min och Mig
blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig

hhhhhelg !?

Nu äre äntligen helg! riktigt riktigt sköt måste ja säga.
ikväll blir de att va hemma, ska vara "bäbis-vakt", så ska jag vara det en stund på eftermiddan imorn också. Sen åker jag&karin förhoppningsvis iväg till Erik ;D <3 partyyyyyyy!

9april

omg, skriver aldrig längre ;P
sitter iaf hemma, vart hemma från skolan idag. mådde redan illa igår o gjorde de när jag vaknade imorse. så de kändes som om de va bäst å vara hemma ifall de skulle vara ngt. Men jag tror faktiskt inte det är ngt : ) elr ja venne x) ska iaf till skolan imorn, de är ju talangjakten :O å de skulle ja aldrig missa.. mohaha

' Tell me the reason, tell me you're sorry, and tell me you're lost .


?.

I'm not your friend, how would that be?
If I was your friend how would that be?

RSS 2.0