nyår liksom

jaa, idag är det den sista dagen på året. ska bli lite små skönt att 2008 blir 2009. för 2008 var inget bra år. ett riktigt skit år. besvikelsens år! på många sätt. så nu hoppas jag ännu en gång på ett bra år, hoppas det går bättre denna gång! annars vet jag inte vad jag ska göra.
ikväll blire iaf att vara med Erik&Karin och folk :) blir nog trevligt!
GOTT NYTT ÅR ALLA <3


Sonata Arctica - Shy

har inte skrivit på nåra dagar såg ja.. så ja uppdaterar lite.

lördag: Åkte till Nautilus med pappa vid 9, träna & simma. gött till 1000! Sen vid 12 åkte jag, sofia & patrik till IKEA och kolla lite, sen en sväng på bergvik. jag fattar inte varför hela mänskligheten ska vara där x) haha, fyy vad folk de va. efter att ha gått där ett tag åkte vi till Kil. va där nåra timmar sen in till stan igen, hem till Patrik. Där blev det inte så mkt, för dit vi skulle blev vi inte välkomna längre xD hahahahahahahahaha.

söndag:
Vaknade med världens träningsverk i bröstmusklerna! fyfan vad ont.. men de är värre nu kan ja säga. Men iaf, blev pizza sen senare på dagen! gött, fast än att den smaka konstigt. Vid 6tiden fick jag skjuts hem av patrik, och vid 7 kom älskling <3 underbart! saknat honom såååååå mycket! mys blev de.

måndag/idag:
Det var meningen att jag skulle med pappa och träna idag igen, men han väckte mig aldrig så ikke. Så älskling&jag sov till 1, hihi. Sen har vi inte gjort så mycket, va ute med hunderna. Och erik skulle leka jesus under vintertid, (försöka gå på is) men det gick väl inte så bra kanske, utan hela foten hamnade i bäcken. haha! Stackarn :) så jag fick gå med mamma själv dom två andra rundorna.
nu var det typ 1timma sedan erik åkte, och jag saknar honom redan <3 vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske nån film eller nått :) längtar till nyår också! hoppas de blir bra. 


?

Var på rean med mamma idag :) men fyyyyyyy va folk det var! orkade knappt gå där i 2timmar. blev halvt panik. Sen hitta jag inte mycket hlr, ett par trosor och en tröja. illa de, hoppas ja hittar mernån annan dag!
nu sitter jag & kollar på Gladiator, den är ju såååå bra. men vet inte om ja ska se klart den än, för ja ska upp tidigt imorn och följa med pappa till Nautilus och träna imorn :) sen blir det att va med Sofa <3 & på söndag blir det förhoppningsvis älskling!!!! <3
pussss

jag saknar erik så ja håller på att dö!

winnerbäck

jaaa, då har juldagen passaret också. & imorrn sätter rean igåg (y) blir att åka dit med mamma :) sen på kvällen vet jag inte riktigt vad det blir. hoppas på nått iaf...
idag har det iaf inte hänt så jätte mkt. Ulf&moni kom en sväng, fick mig ett par flipp-flopp x) haha. sen kom viktor och lämna basse, och då fick ja mig två påsar cheese chruncherz :D wieeee gottgottgott. har även kollat winnerbäck filmen :)

JULAFTON LIKSOM!

klockan är halv 2 typ, så man kan ju säga att julafton nu är över. Dagen har vartit helt okej, dock väldigt annorlunda eftersom mormor inte var här. och för att erik's mamma kom ut en sväng! Men jag är helt nöjd :) fått massa fina julklappar också och fått grina till armageddon med mamma ;) tänkt dra in lista vad jag fått :) men ja kmr säkert glömma nått.. fast de hör till!
Winnerbäck filmen, böcker, 1000:-, nagel grejs + nagellack, pyjamas, bh + trosor, usb, as gulligt läppglans (som ja hade på min önskelista), bodylotion/parfym, hylla, tavla, sängkläder, nyckel med leopardmönster & godis :D tror de va allt.. blir att handla massa på rean också!
nu ska jag sova, puss!

Völund Smed - Det Strålar En Stjärna

Då var det julafton :) men dock känns det som vilken dag som helst, men det är nog för att det är helt grönt på backen.. kunde ju vart lite snö iaf "/ menmen.
Idag gick jag upp vid 10, var lite lagomt seg x) blev att käka gröt med pappa eftersom mamma fortfarande låg och sov (hon jobbade inatt). Sen gick vi upp till grannarna och lämna julblommor oså, &sen en runda med hundarna, så dom fick springa av sig lite :) och snart kommer Christina (erik's mamma) och ska äta doppigrytan med oss, för erik är hos sin pappa. blir nog trevligt :) sen blir det ju som vanligt, kolla kalle anka, käka julbord GÖTT!, öppna julklappar & kolla på nån film på tv :) blir nog en bra dag, hoppas jag!
GOD JUL ALLA <3

Lars Winnerbäck - Hjärterdams sista sång

när jag vaknade idag trodde jag att det var julafton, men jag blev rätt snopen när jag insåg att det bara var dagen före..haha. Och jag måste säga att den 23 är väldigt dryg. för allt ska fixas, man ska städa, klä granen & kolla på bingolotto -_-  men det var tur att jag gick upp efter 12, för då är ju dagen "nästan" slut. 
   en annan grej jag tänkte på imorse var att man bara äter på julafton. äter äter och äter :O tänk hur mycket pengar man lägger ner för en enda dag :O de är liksom inte nåra hundra, snarare tusellappar! de är ju rätt sjukt :D och eftersom ja är stortänkare så tkr ja synd om barnen i afrika, för dom har ingen mat alls, och här kommer vi som inte ens är nån "rik" familj och köper mat för över 15hundralappar, för nåra dagar under jul. haha det är faktiskt illa. Sen så vill jag bli fadder, men jag är visst ensam om det i min familj. för de kostar ju för mkt pengar, men egentligen inte (tkr jag). för dom barnen har inga pengar alls. menmen, jag får väl skänka en tanke iaf. känner mig ganska moralisk eller vad man nu ska kalla det :)

nu ska jag damsuga och hjälpa pappa med köttbullarna -_- great! skriver väl nåra rader sen senare, men GOOOJUL iaf <3

asså, endel av mig sa att jag skulle lägga allt bakom mig och börja om på nytt? försöka att prata med dig igen, eller nått. att skita i vad alla omkring tkr. men just nu känns det ovärt, efter allt jag fått veta nu vet jag inte om du blivit annorlunda. är du ute efter en repris? är du ute efter den jag älskar mest? eller vad är det frågan om.. jag ger snart upp, det blir aldrig bra. det bara kommer upp nya saker. och alltid är det dåligt. När kommer det nått bra, nått riktigt bra?
jag vet inte om jag vågar önska att 2009 ska bli ett kanon år. det gjorde jag förra året, och det hade bara gått 4 dagar när allt rasade samman. men ska jag våga hoppas igen?
och ja, jag saknar dig. du vet alla vet.  men som om du ens skulle bry dig? som om du ens nångång har brytt dig.

Avril Lavigne - knockin on heavens door

Kom upp runt 11 idag, var riktigt seg.. Åkte med mor&far till Bergvik och köpte det sista till julbordet, och lite julklappar :) blev att käka sub också, GÖTT! när man äntligen kom hem blev det kolla oth och käka mat.
vet inte riktigt va det blir ikväll, hade hoppats på att erik skulle kommit.. men jag får helt enkelt kolla på film själv tyvärr..
blir nog två tråkiga kvällar framöver! saknar sofia med, som ja ska försöka se så fort julafton passerat! <33

I'm looking for a place
I'm searching for a face
Is anybody here I know
Cause nothing's going right and
Everythings a mess
And no one likes to be alone


musik musik musik

usch, jag önskar att jag kunde få tillbaka fredagen! allt kändes så bra då.. allt var borta för en stund :)
tack sofia, du gör mig helt enkelt levande!
btw, så längtar jag till sommar'n! längtar efter att åka till gapern. funnar faktiskt på att dra dit nåndag här, när det är snö. bästa stället som finns tror jag.


<3

klockan är 00.00. wie! sitter hemma hos Erik :) ska snart gå och lägga oss <3
imorn blire julbak med mamma :D hihi.
+ jag måste bara säga de igen! igår va fan bäst :) ia är brabrabra!

igår va bra!

lördag eftermiddag. Sitter med Sofia i Patriks lägenhet. har just diskat.
 Kom upp efter1 idag.. var fest igår! :D hihi. Roligast på länge kan jag lova! :) men man mådde väl inte världsbäst där ett tag. Höll mig iaf vaken till 4, eller jag somna på "riktigt" runt 6. känner mig rätt nöjd för ja höll på att somna redan vid 10 x) Mktmkt bra kväll igår iaf :D bäst helt enkelt.
om ett tag ska jag åkta hem till älsklingen :) blir att sova där i natt <3

Kent - Vi Mot Världen

då var sista riktiga skoldagen innan lovet avklarad! började med svenska, som vi inte behövde göra nått på, sen film tittande med B på engelskan, About a boy. sen fika på meku:n :) när jag hade slutat hämtade pappa mig, åkte hem. och självklart somnade jag :) hihi..
nu ska jag packa och duscha, blir att vara med Sofia imorn :) och erik på lördag!
ciao!

önskelista eller vad man ska kalla, allt är ju dock inte nödvändigt!

allt är inte riktigt nödvändigt, men kul!
 kläder som ja hitta.. kanske kan va nått! speciellt 4&6.
bara för att ja är slappis :)


      
1. http://se.only.com/shop/only-sweetie-long-60637p.html
2. http://www.chicy.se/shop/?artnr=E003
3. REYKJAVIK MID. Nelly.com
4. THEME LITTLE ROCK. Nelly.com
5. ICHI DRESS ONE. Nelly.com
6. chicy.se http://www.chicy.se/shop/?artnr=E002%2D1 (finns också i vitt)

 alla från bluebox.se

övriga önskelistan
- Kläder (jeans, cardigan, stora tshirtar, hood, BH)
- Pengar / presentkort
- Lars Winnerbäck filmen
- Boxningssäck eller sånna där "kuddar"
- Guitar Hero + att ja måste önska mig ett PS2 också..
- Bok, Berny Pålsson - Känn pulsen slå
- Skor
- Kamera... D80? även om ja inte kmr att få nån :)
- One Tree Hill boxarna! dock inte 1an.
- Coldplay biljetter
- En rosa my little pony (tönt varning)

Jimmy Eat World - 23

Igår hade jag ingen skola som sakt! Åkte in till bergvik med pappa vid 12. sen runt 2 blev det hem till älskling<3 och han är sötast i hela världen! hehe.
Idag var det vanlig dag, började med drama, sen sammhäll & mediekunskap. Men vi skulle bara redovisa på meku:n idag, men ja kan inte kalla de redovisning eller senonariun (eller va de nu htr x) ) tog bara 10-15min.. så de va ju rätt töligt. för man hade suttit i över 2timmar å väntat -_- bläää. missa bussen gjorde jag också bara för de.
Kom hem för ett tag sen, inte gjort så mkt. blir att göra svenska läxan snart iaf. annars vet ja inte va de blir.
gött med sista "riktiga" skoldagen imorn (y) hihi.
pysssss

Jimmy Eat World - Kill

idag var det sooovmoron! gick upp vid 11 :) började 2. så jag hade gött om tid att göra mig i ordning oså (y) men det va rätt ovärt att gå på spanska lektionen, för ja kmr inte undan min skriv-uppgift -_-
sen ja kom hem har ja bara kollat oth typ :) 2avsnitt iaf. väntar på att få ner dom andra 15.
imorrn har ja inge lektioner alls, så jag är ledig :D fast jag och pappa ska in och handla julklappar, så nån vidare sovmoron blir det nog inte.. Sen så blir det Erik resten av dagen <33
+ så längtar jag som attan till fredag! Blir att vara med Sofia och göra nått galet <3

You kill me you always know the perfect thing to say,
I know what I should do but I just can't walk away.


Snow Patrol - Run

pappa kom och väckte mig 11 idag, men jag blev sur och somnade lika fort igen. vaknade sen igen runt halv 1. sen dess har jag inte gjort så mycket, kollat 3 avsnitt oth och kollat tv. vilket liv jag har (y) tråkig dag har det vart iaf, och jobbig. det är just sånna här dagar man tänker på allt. blä. hade ju inte vart fel att va i grekland nu eller nått!
sen så vill jag på coldplay, eller jag MÅSTE på coldplay! sååå, vem ska följa med mig? för jag kan inte gå själv..

imorn är det skola, sista veckan! vilket är så jäädra gött! börjar iaf 2 imorn, känns lite ovärt.. men de är väl lika gärna bra att gå?
nu ska jag återgå till tvn, Wallander (y)



Does it hurt when you think about me and how broken my heart is ?


Coldplay - Amsterdam

Igår kom älskling till mig :) bäst var det! <3 inte för att vi gjorde så mkt, men perfekt var det<3
idag var han tvungen att åka tidigt, halv 12.. & eftersom de va sånt fint väder så gick jag med mor med hundarna :) blev att fota lite också, men de gick inte bra alls :D haha. Och kallt var det.
sen hade jag tänkt att åka till Sofia, men ingen ville köra mig dit.. så de blir på fredag iställe ;) mohaha! blir kul <3
nu, ikväll får vi besök av herr&fru gullberg. blir käk, och sen ska ja kolla klart på ses1 av oth, och förhoppnigsvis att börja på 2an :) <33

  

&ja! jag saknar dig, mer än någon annan!
och jag tror du redan vet. tror nog alla vet. så varför hålla de inne?
innerst inne vill ja inget annat än att glöma allt och prata med dig, som förr.
men hur skulle alla andra reagera? vad skulle dom tycka?
vet knappt själv vad jag skulle tycka..
vad skulle du tycka?

Kent - 400 slag

trög dag i skolan. började med svenska, sen matte, engelska och sista mediekunskap. där vi äntligen har gjort klart vårat grupparbete. i sista sekund x) haha.. blev bra iaf :)   sen kom pappa och hämtade mig i snöyran, o direkt när man kom hem fick man dra ut med hundarna. kallt vill ja lova..speciellt när man har avklippta gummistövlar ^^ hihi.
nu blire snart mat, o sen kolla oth <33 & läsa :| har nämnligen bok presentation i engelskan imorn...blää för jag hara bara läst 20 sidor? knappt..o ska läsa minst 80.

jag vill ha biljetter till coldplay!!! vore ju så jädra underbart! så ge mig <3

Kent - Klåparen

slutade halv 12 idag, gött. men rätt töligt att få vänta på bussen i 1h 15min.. fast jag hade ju som tur var sällskap av Sofia&Emmy :)<3 
när man kom hem blev det att göra makaroner, sen tog de inte lång tid innan man somna. när ja vakna blev det att käka mat, igen x) sen 2 avsnitt oth <3
nu sitter man här, har just kollat Grey's, o ska ner o duscha. sen blire förhoppningsvis ännu ett till oth avsnitt :)
måste också tillägga att jag drog fram kent skivan ur hyllan igår, fyfan va bra asså<3 var as länge sen ja lyssna på den.. blir nog mkt kent nåra dagar framöver.

erik<3

slutade tidigt idag som sakt! men Erik sluta inte förrens efter 12 så de va ju rätt tråkigt ändå. Blev att sitta i maten med Elin 1timme, sen i desktopen.. När ja väl åkte in i stan blev de strul, gick på stan själv i ca25min innan ja hörde av mig till erik, o han hade ju naturligtvis vart på stan lika länge som jag xD haha... men men.
åkte hem till han, o de blev inte mkt gjort :) myst, sovit oså <3

imorn slutar ja egentligen halv 12 eller 12. men de blir att jobba med meku-arbetet -_- fatta va drygt....

wieee

klockan är 10:27 och jag slutade för 5-10minuter sen (y) Gött dä! men rätt ovärt att ens tänka tanken på att gå till skolan, menmen. Blir att träffa Erik sen runt 12 :) o va där tills ikväll <3
nu ska ja&elin snart gå och käka, sen vet ja inte va det blir innan ja träffar erik.
Ciao! 

bla bla bla

då har man precis kommit hem. haft  "kort" dag idag. matte&spanska, 13:00-16:30.. skönt att va hemma iaf, är hungrig som attan! :| men ja har sån tur att mamma gör mat nu..
Ikväll blir det nog att läsa min bok som ska läsas i engelskan..eller så blir de nåra avsnitt oth <3
imorn slutar jag 12! eller tidigare.. gött iaf! blir att åka hem till älskling & vara där hela dagen :)


Keane - Bedshaped

Efter en lång väntan kom Erik till mig igår kväll <3 var ensamna hemma för mor&far va i stan. Blev tv & massa mys :) sen somna vi båda i soffan x)
idag blev de sovmorron, eller sovmorron å sovmorron.. gick upp vid 12 :) sen blev det att baka negerbollar & kolla på film :) &sen när mamma kom hem orka hon inte göra käk och inte pappa hlr, så vi åkte hem till älskling och käka pizza (y) sen hem igen.
nu sitter jag här, kollat igenom massa gamla bilder igen! väldigt fint.

imorn har ja sovmoron, börjar 1. gött som tusan. men ja ska nog sova snart iaf.
ciao

         
             

Come Undone Come Undone Come Undone Come Undone Come Undone

Sov hos Karin inatt :) kolla på idol & ice age igår! :D
sen blev det en massa chips&godis också^^
Imorse fick vi gå upp tidigt, för Karin skulle på träning. så pappa kom och hämtade mig halv10. nu sitter jag här, lyssnar på Jackson Waters - Come Undone! bäst är den <3 (iaf på den acustiska versionen). ska försöka städa också, för mitt rum ser ut som ett bombnedslag (y)


Jackson Waters - Come Undone (Acoustic Version)



There are ways that I've been falling
There are times that I've been so weak
There are moments I hear redemption calling
But I'm too far down to speak


Come sweet fire of mercy
Cover up my skin
Warm me like the sun
Won't you let me in
To come, come undone


There are scars that I‘ve been hiding
There are ghosts that I do not name
There are closets I do not care to open
But they open all the same


Come sweet fire of mercy
Cover up my skin
Warm me like the sun
Won't you let me in
To come, come undone


Jackson Waters - Come Undone

När jag hade slutat igår åkte jag in till stan & mötte Erik :) vi åkte hem till han. Blev mat & en massa mys <3 blev kvar över natten också :) så sköt att få se honom igen!
Idag har ja alla lektioner inställda, förutom idrotten, som börjar 14.40. Så jag tog bussen hem från erik imorse. &eftersom det snöa så tänkte ja ta 3an ner till min busshållplats på edsgatan. men då kör ju såklart busschaffören förbi busshållplatsen, och stannar vid sista hållplatsen på lorensberg :O så det blev att springa, men självklart kmr min buss nästan 5min försent, så de va ju rätt ovärt! (y) haha..men lite motion har väl ingen dött av -_- när man väl kom hem blev det att sova :)
nu ska ja försöka göra mig i ordning & packa lite. För ikväll blir det att vara hos Karin :D<3 wie!

  
                 då                          & nu

namnlöst

uppdatering.
efter att jag slutat blev de ju som sagt en snabbis på stan, sprang upp till gina & prova tights. när man väl hittar rätt storlek & betalat blev det att skynda sig till bussen. Hann precis! haha, fick till&med springa x)
när man kom hem var det ju meningen att ja skulle få hem nya avsnittet av oth, men då hade de inte kommit upp idag hlr :O så tydligen har dom uppehåll i usa.. bajs liksom :O så det blev 2timmars sömn på soffan istället, haha. sen kolla på Grey's! och fyyyy vad jag grina..
nu blire dusch, sen försöka sova tidigt! för en gångs skull (y)

och imorn har jag&erik 28månader,<3

pusshej

Ray LaMontagne - Let it be me

onsdag, sitter och har mediakunskap. slutar om ca 45min. längtar! ska bli redigt gött att komma hem! fast det kanske blir en sväng på stan först, ska leta jeans tights.
när man kmr hem blir det one tree hill & grey's :) hihi.
nu ska jag återgå till mitt jätte roliga arbete. bye!

Damien Rice & Ray Lamontagne - To Love Somebody

imorse var man väldigt trött, drömde nått om johan palm x) usch..haha. blev skolan sen, började 10över9. Vart i radiostudion och spelat in. gick sisådär. menmen kul var de iaf. Fick sluta halv12. blev käk oså, sen kom mor och hämtade mig å vi åkte in till frisören. men ja vågar inte ge ett utlåtande hur det blev än x) mamma tyckte iaf att de blev bra. å de tror nog jag med (y) de märks imorn eller nått.


RSS 2.0