flummigt värre detta.

i fredags blev de ankdammen och fira Sandra :) och igår till nåra i kil och grilla med mor,far & erik :)
idag har de inte blivit så mkt, firat pappa lite, som fyller år idag :) sen blev de även en sväng till sjön med mamma. gött var de iaf! :D blir nog yttligare en sväng dit ikväll, så hundarna får bada lite.
och på torsdag bär det av till Arvika med Erik <3 wie! och sen är de ju sista jobbveckan, sorgligt!
puss


dagis kanske?

finner ingen ork att sitta o skriva.. men nån gång måste de ju hända?
jobbar och har mig nu, denna vecka och 3 dagar till nästa kvar. kmr nog sakna de lite, barnen är hur goa som helst och jag trivs jätte bra! men de ska bli skönt med lite ledighet också. blir antagligen att åka på arvika festivalen, med erik <3 sen hoppas jag att få komma iväg till smögen eller ngt efter :) & en tripp till nordens ark! var 100år sen ja va där, så jag måste bara dit! :D
innan ja drar o duschar måste jag ju säga att vädret är ju underbart! hoppas verkligen att det håller i sig nu. speciellt när det bär av till skillingaryd i juli! sen vill ja ha lite förslag på vad jag ska köpa för mina jobbpengar! blir nog en beställning från bubbelroom iaf.
puss


Won't You Come Again - Susie Suh

första dagen på sommarjobbet avklarat! men kan ju lova att efter 8timmars jobb blir man som död :D haha.
började med att gå upp vid 20 i 8, väcka älskling<3 och börja göra mig i odning, sen en snabb frukost och sen börja gå mot vallargärdet. lämna erik vid bussen, sen gå snabbt till nickebo. kom precis kl9! haha, ja som tänkte komma nåra min innan..menmen. Sen vart de o bara va, ute och inne. även om jag inte har gjort så myckt är ja gått som död. somna i fåtöljen hemma, o mamma satt bara nåra meter ifrån mig och sa att det var mat, men no reaction!
nu är klockan snart 22, och jag funderar på att lägga mig.. blir nog 7-8timmar imorn också. eftersom att de är stängt på midsommar och att jag ska till arvika de två sista dagarna! så samanlagt har jag 18 timmar att jobba in. 18! fast de är ju inge tvång, men vad gör man inte för pengar? :)
nu ska jag nog dra mig mot sängen! puss.


typ det sötaste jag sett på länge! ^^

sommar, men taskigt väder!

då var det sommarlov! GÖTT!
Idag kom erik hit, och mor&far fick han och christina i arbete :O så vi har hållt på hela långa dagen med att fixa inför midsommar. hehe. sen när mor åte och jobba fick jag dra ut en sväng med alla hundar.
imorn blir det första dagen på jobbet :) känns lite nervöst just nu, men de ska nog gå bra! börjar 9 imorn, så de är nog bara att gå ochlägga sig nu. ska även gå dit, för moppen är lite färdiglagad än.. men som tur är får jag sällskap av erik :)
såg även att mormor hittat till min blogg, så Hej mormor =)

pusshej


RSS 2.0