Kent - Chans

Det är verkligen inte min dag idag :O halv tråkigt väder & ingenting å göra . . *suck*  + att jag saknar erik nått så förbannat! :| måste få se han snart..blir lätt galen annars! -_-  hoppas iaf att jag får se han idag.

Melissa Horn - Hanna

Då är man hemma igen då! Kom hem runt fyra på måndag morgon. Kan ju säga att jag saknar allt o alla redan "/
tänkte iaf skriva lite kortfattat dag för dag vad jag har gjort :)


Måndag:
Gick upp vid halv 9, duschade och åt frukost. Sen vid 10 blev det avfärd :) Stannade som vanligt vid Rattugglan, käkade lite där sen snabbt iväg igen. Var väl framme i Skillingaryd runt 2 tiden. Fixade husvagnen och satte upp förtältet. Sen blev det bara slapp o nåra promenader med hundarna :) Träffade även Yacki & Yarro, mina söta bäbisar ^^ haha.
Tisdag: Idag blev det inte mkt gjort, bara kollat lite på brukset :)
Onsdag: Kollat på brukset en stund idag med :) och varmt har det vart :O :D
Torsdag: Var & tränade lite med hundarna på förmiddan, sen åkte jag & viktor med ulf, moni & barnen och bada :) hur gött som helst. var väl där en timme, sen tillbaka till campingen igen.      Sen vid 3 var det modprovsträning, så jag gick dit och kollade på Cissi&Jazco, och det gick lika bra som vanligt :D
Fredag: Idag började själva utställningen, alla valpklasser går idag och sen imorn och på söndag går dom vuxna. Gick iaf upp kvart i 8, och redan då var det as varmt :O men gött! Sen blev det inte mkt annat.
Lördag: Gick upp 8 idag, för att kolla modprov :) och Cissi&Jazco gjorde ett precis lika bra jobb idag, om inte bättre (y) (han blev till&med bästa skyddshund av alla som var med och gjorde modprovena, och det var väl runt 30st.) sen var det bara att vänta på att dom skulle in i ringen o göra enskilda.       Sen senare på kvällen blev det klassiska långbordet! mkt trevligt! sen lite senare på kvällen blev det att gå upp på pubben som fanns på området ;) trevlans!
Söndag: Tog en sovmorgon idag :D men vaknade mellan 9 o 10 av att det var så varmt i vagnen :O gick knappt o andas därinne x) hahaha. Efter lite frukost gick jag upp och kollade finalerna, och väntade på att Jazco skulle in. & när han väl skulle in blev han uppropad 10, vilken var över förväntan! Slutade också på den platsen, hur bra som helst. det var ju trotts allt mellan 30&40 hundar med (y) men det ar nog tack vare att modprovet gick så bra.   Sen på kvällen drog jag mor far viktor sanna & hundarna ner och badade. himla gött.  Sen var det ju meningen att vi skulle åka hem på måndag/imorrn förmiddag, men så blev det inte (eftersom ac:n är trasig). Så vi kom iväg runt 12 på natten och var väl hemma i k-stad vid 4.


det kanske låter som en skit töli vecka, men jag kan lova att det har vart den bästa veckan på lovet! <3 o är man uppvuxen med det så kan man inte hjälpa det :) 17de gången jag vart på ssm nu! haha.


SSM 21-28juli !

Klockan är 9. och snart bär det iväg till Skillingaryd :) kmr bli kul!
hoppas bara det blir bra väder!
hade gött , så ses vi när jag kmr hem (: <3


Staind - So far away

Måste sova snart egentligen, men nått håller mig uppe :/ o jag ska erkänna att jag inte har nån lust att åka imorn. konstigt nog, för så har jag aldrig kännt förut..får hoppas att ja känner annorlunda imorn. men de tror jag allt.  för nu ska jag fösöka göra mig i ordning för sängen, o försöka få tag på älsk.. saknar honom verkligen<3
hemma den 28juli iaf :) och man får gärna sms:a oså ^^

I cant sleep, I need to tell you goodnight. <'3



en obeskrivlig och hemsk känsla

Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut (feat. Melissa Horn)

Winnerbäck blev i fredags! <3 Hur bäst som helst!! det var lite små drygt att lyssna på massa förband o skit i över 3 timmar.. men nu i efterhand kan jag ju säga att det var helt värt det :) sen att mitt blodsocker gick ner var väl ett minus ;/ men det gick över tillslut efter en lång jakt på vatten. men aaja. Stod iaf nästan längst fram, o ja kan ju lova att de blev trångt sen, massa konstiga människor som hoppar runt o dansar x) haha usch.   Men konserten var iaf BÄST <3
efter så sov Erik hos mig :), och sen på lördagen/igår hängde jag med honom hem, sov där <3 kladdkaka film & tp blev ^^
imorse, skulle Erik städa lägenheten :/ så han var tvungen och dra halv 11.. (men christina var snäll och körde hem mig (: )   så nu kmr ja inte få se min älskling på över 1vecka :| för jag drar till Skillingaryd imorn, på ssm! kmr bli kul, men kmr sakna Erik så mkt<3 o vännerna :)

nu ska jag börja packa, för de ska vara klart ikväll -_-  haha . .


Evanescence - You

jag saknar dig älskling <3 snälla kom hit...behöver dig!
fattar inte hur ja ska klara en hel vecka utan dig <'3


When we're together I feel perfect, when I'm pulled away from you I fall apart.
älskar dig, så obeskrivligt mkt<3

Lars Winnerbäck - Faller

skit dag. Klippt gräset, och självklart skulle de börja spöregna -_- YEY VA KUL! not..  blöt blev man iaf.
nu gör jag ingenting, vill att min erik ska komma hit! men de verkar som om de inte blir ngt..
saknar dig ..



snälla försvinn ur mitt liv!
.

Gary Jules - Mad World

Idag vaknade jag med Erik vid mig sida :) <3 underbart som alltid.
Men hur som helst, ja skulle ju till min Karin idag :) var tänkt att ja skulle komma iväg vid 1-2 tiden. men som alltid så försover jag mig, hahaha! + att mor o far inte var hemma. Sen till min rädding kom eriks pappa. & han var snäll o körde mig :) tack! När ja väl var framme blev det smink o tv. sen drog vi ut, köpte go glass & godis :) enheldel snack blev det också, alltifrån hitler & stalin till datorspel & allmänt störda människor :D haha. Mktmktmtk bra dag! trotts att fontänen inte blv x) men de blir en annan gång.

WINNERBÄCK på fredag ! läääängtar <3

saknar dig, erik <3 tack för att du förstår.


The Honorary Title - Far More

Vart med Elin idag :) en av våra sommarklassiker blev; plocka blåbär och göra paj :D Hur gött som helst!!




When we're together I feel perfect
When I'm pulled away from you I fall apart

Takida - Score

Vart med Erik älskling idag & igår :) <3 hur mys som helst!
Kom till honom vid 3tiden igår, gjorde inte så mkt först. Men sen beslöt vi oss för att åka till OK för att köpa godis :D sen åkte vi upp till krp och träffa ray :)  vi drog väl hem vid 12, kollade klart på Ciderhus-reglerna. mys<3
Vaknade runt halv ett ett idag. hur gött som helst :)

men nu sitter jag iaf hemma, har tråkigt som aset!  Saknar älskling så jävla mkt <3

Sonata Arctica - Shy

' När alla vänner är som ljus,
ljus som brinner ut.

saknar allt & alla. .

Audioslave - Be yourself

Kom hem från lane idag. Vart där sen i måndags :) det va piss väder måndag tisdag, men sen på onsdag vare hur gött som helst (: passade på att åka till Olsson's sommarstuga. Jag och Erik tog båten och fiskade, eller han fiskade :) sen blev det grill.     På kvällen drog vi tillbaka till campingen, gjorde vi oss i ordning för att dra in på logen. Lasse Stefanz spela x) och fyfan vad töntiga dom är :D haha. Men ändå så drar dom så jävla mkt folk :O
Har firat Sandra idag också :) Grattis<3


den där känslan.. 
jag hatar den, för den kan inte beskrivas.



Gyllenetider - Juni juli augusit

En vecka sen jag skrev nu. Vart i Sysslebäck hela helgen :) med Sofia och hennes familj. Gött och få komma iväg lite! Var på rallycross em i höljes igår också :) kul de.
Idag blir det att åka ner till Uddevalla, träffa jojjon o andra :) o sen in på lane. Hoppas på väder bara ! :O

Pusshaiii<3


RSS 2.0