d90 vs. d60 !

då var man här igen, det är...torsdag!
och idag ska jag, mamma och mormor till charlottenberg och handla lite!
igår vart de till ikea, och va med erik :) som kom till mig i tisdags! <3
va typ 1½ vecka sedan ja såg honom,
och nu ska det gå yttligare nån vecka..
eller vi ses på tisdag, på våran 3års dag <3 hihi.

sen har jag tänkt på en grej..
jag ska ju få en ny kamera.
men jag vet inte riktigt vilken jag ska välja,
just nu står det mellan e nikon D90 och en nikon D60 + ett bättre objektiv.
vet inte vad som är smartast och välja? ska ju trots allt läsa foto i 2 år nu..
så snälla tänk lite åt mig! :D

PUSS!

Shadows in the alley

då sitter man här igen, kanske sista gången på nån vecka? eller nej. iaf åker till köping imorn på hund-utställning, sen direkt efter de på klassfest! ska äntligen få träffa mina goa flickor :) sen på söndag blire att åka till finspång på ännu en utställning, sen åka direkt ner mot skillingaryd! där jag är hela nästa vecka, för att de är ssm :) äntligen! hoppas på bra väder dehär året också!
kan ju berätta om idag, eller de senaste dagarna. har vart på inte fullt så bra humör de senaste dagarna, vet inte vrf..aja. Har iaf vart med erik sen i tisdags kväll. tog moppen till honom då och sov där <3 sen hem nästa kväll, själv. sen kom han till mig igår och sov tills idag :) kmr sakna han till 1000 nu! kommer inte att ses förens efter den 27.. och de är lång tid..för lång tid. och när jag kommer hem ska ja försöka åka iväg till nordens ark :D hihi. och smögen eller nått! sen ska jag och erik fira 3år också, den 4augusti <3
och en sak till, winnerbäck kommer till karlstad den 4november, wiiiee! blir och köpa biljett när ja kmr hem.
pusshej.hm, bra väder är de nu iaf?

snacka röten vecka, bara vart hemma. och ingenting gjort.
idag har de iaf vart fint väder, fram tills de börja regna vid 7-8tiden (fast nu har de slutat, typ.)  så idag har jag vart ute, började med att vi åkte till sjön och simma med hundarna, sen hem och sola och läsa bok! börjat läsa da vinci koden (y) kolla även nyss på filmen, hehe :)
nu blie kanske att kolla på beck? käka cheese ballz isf! :D


men wow, jag fick bara 5 skavsår på arvika!

hm, nästan 2veckor gått sen sist. och rätt mkt har ju hänt. eller de beror på hur man ser på saken kanske. hehe :)
har iaf jobbat klart på förskolan, saknar de kan ja lova! sen vart det arvikafestivalen med älsklingen :) och där var de hur bra som helst kan ja lova :D träffa fia o hade ett hus för oss själva!
sen när man kom hem till ulvsby drog de bra vädret till afrika eller något, och jag kan inte sova på natten och jag sover hela dagen. haha! inte bra detta. men idag gick ja faktiskt upp vid 11! wow! gröt har ja börjat äta med! coolt jag :D måste ju även tillägga att jag har blivit sjuk, IGEN! drygt detta... och de har regna hela veckan, och ja har bara vart hemma och inte gjort ngt..för alla andra gör ngt annat!
saknar mina klassisar med! mina söta goa tjejer! :D

RSS 2.0