15mars - ingen vidare rubrik

Gick upp vid 11 idag, Sofia har sovit här. Kom i säng väldigt tidigt igår. väldigt skönt tkr jag :D Idag har vi inte gjort så mkt, suttit mest, och va ute & hjälpte mamma en sväng med hundarna. Måste bara säga att de har varit fint väder idag ( : hehe. + att jag har saknat henne så mkt!
Erik kommer snart också, blir väl mys & kolla på melodifestivalen ( : <3 jag undrar verkligen vem som vinner ikväll x) haha. Sen åker han 8 imorn "/ men min Kårin kommer sen iaf, och vi ska kolla på One Tree Hill ! Yay :D <3 sen åker vi kanske ner till gapern en sväng om det är fint väder ( : så det blir nog en mkt bra dag (Y)


jag är duktig!

Tjosan, nu hade jag tänkt att jag skulle vara duktigt och skriva blogg! ballt tkr ja.

Nu äre äntligen fredag! veckan har vart helt okej jämfört med förra. och det är ju ett plus! Vart och simmat två gånger,  i måndags & igår ( : gött måste jag säga!.
& idag har det knappt hänt ngt, bara skolan som var hur dryg som hellst :O vårat svenska författare-arbete dödar mig! xD gubben vi har om finns inte nån stans! ...HAHA! illa. Sen skulle jag klippa mig, YAY! :D men innan de så följde jag med Pipps hem ( : och de blev väl lika mkt prat som vanligt :D (Y).
& snart kmr Sofia <3 ( : saknat henne.


Jag fattar inte hur du kan leva med dig själv .

419623-2


dkfhieufdcnisa

gud va länge sen de va ja uppdaterade :O men de har egentligen inte hänt ngt nytt.. bara det gamla vanliga. & det är väl lika jobbigt än, om inte värre. går ju förfan ut över allt jag gör.  menmen.

Det är tur att jag Karin iaf, hon är den enda som verkligen förstår. <3

RSS 2.0