Keane - Bedshaped

det är sånna här dagar man verkligen saknar flickorna & tiden som var.
det är också sånna här dagar man blickar tillbaka och undrar hur allt hade vart om man gjort saker annorlunda.
hade jag vart där jag är idag? hade jag vart den person jag är? skulle jag ha sett världen annorlunda? skulle jag ha haft min vän kvar? eller skulle jag ha förlorat mer än bara en? & kärleken, hade jag haft den?
tänk att ett enda beslut kan ändra ens värld.
dethär året har jag fått så mycket. nya vänner, ett nytt jag & framför allt kärlek. men jag har ändå förlorat så mycket. en underbar vän, tillit, självrespekt.
vissa säger att jag är stark, och att de inte fattar hur jag orkar med allt som hänt dethär året. men det är inte sant, jag är inte stark, jag orkar inte med det som hänt. det är mina vänner som hjälpt mig. det är dom som gjort mig stark, inte jag. dom har vart där för mig varje dag, lyssnat & stöttat mig. genom allt. och jag är evigt tacksam för det.
jag saknar er, varje dag<3

advent


första advent

grekland

jag vill till grekland. saknar det så mycket. det gör nästan ont. det är sjukt att ett land kan betyda så mycket. men där är allt så bra, allt jobbigt existerar inte. man liksom bara är.
så ge mig en biljett & ta mig dit.

 

Ray LaMontagne - Jolene

börjar mer gårdagen, fick inställd idrott så vi slutade direkt efter matte-provet. blev först en tripp på stan med elin sofia & victoria :) köpte mig ett nytt fint nagellack (y) sen kom pappa och hämtade mig. Blev hem, sen in till stan igen med mamma för hon skulle klippa sig, beställde också tid till mig! blir att klippa & tona/färga på tisdag :) hoppas de blir bra :|
på kvällen blev de att kolla på idol, för ja kände att det var idag johan skulle åka. & det gjorde han ju också. vilket var väldigt bra.
idag gick jag upp när klockan va över 12. kände redan då att det inte var en bra dag, grått och dimmit ute. usch... så de blev att kolla på en skit film på tv. annars har ja inte gjort nått. ikväll blir det iaf att vara hemma, kmr ingen stans. så det är bara att underhålla mig! (y)
herrrrrrrå.


Ray LaMontagne

då har man nyss haft matte-prov. gick inte bra alls -_- men hoppas verkligen att man får ett g. nu sitter jag med sofia&elin i grupprummet. vi börjar 14.20.. haha...
ikväll vet jag inte vad det blir, hoppas på nått.


Ray LaMontagne

slutade 10.25 idag. totalt ovärt att ens gå upp! blev iaf att simma lite efter att ja slutat, sen kom pappa och hämtade mig. vi åkte till nåra först sen hem. då blev det att sova (y) sen att kolla one tree hill <3
btw så har jag hittat en massa bilder från min gamla kamera x) haha!
imorn äre fredag, veckan har gått hut fort som helst! :O hoppas på att få vara med sofia :)

saknar erik också, as mkt<3


    
  
haha, nåra bilder som ja hitta. blir nog att leta mer sen, haha :) jätte fina ja vet (y) x)

Angels & airwaves - Lifeline

sitter i skolan, har mediakunskap.. men slutar om en timme så de är gött :) blir hem till Erik sen iaf <3


ja


ge mig sommar, eller vad som helst!

Holly Conlan - Winter

tisdag. Har haft ljud hela dagen idag, 09:10-16:00. drygt!   känner verkligen att jag behöver lov snart. få göra nått annat än & vara i skolan. även om det inte är lång tid kvar, så känns det som en evighet. menmen. det är prov på fredag, i matte. hoppas på det bästa.
funderar på att sova snart, de va ett tag sen nu man la sig tidigt. bye!


Kent - Chans

Blev tjejkväll hos Pia igår :) mycket mysigt! Men tyvärr var inte mina päron hemma så jag fick gå till bussen, kallt kan jag lova :| fyfan.. Sen när bussen väl kom va de en ful gubbe som försökte prata med mig och började ta i mitt hår :| så jag gick av lite tidigare än vad jag hade tänkt x) Men väl hemma hos Pia blev de först prat, sen ner till centrum o köpa grejs till pizzan & hyrde film "Hotel Rwanda" mkt bra! Sen va de bara att vänta på elin. &när hon väl kom blev de pizza & massa skratt ^^
Vaknade vid 10 idag av att Elin&Pia låg o snacka. sen efter nån halv timme drog Elis hem så de blev bara jag och pia kvar till frukosten. hehe. gott var det! sen vid 2 gick vi ut o lämna tillbaka filmen, o jag drog vidare till Erik :) ååfy vad jag har saknat honom! blev massa mys<3

nu blir det snart sängen, pusshej


wiie


When you kissed my lips with my mouth so full of questions,
It's my worried mind that you quiet.

       det är så underbart att få vara vid din sida<3

Jackson Waters - Jamie's song ?

haha, jag säger det igen. seg dag! vart världens tröttaste vecka.. ikväll blir det venisage. fattar inte så mkt ut av de. men de blir nog bra. gött med kakor o bullar iaf! (y)
btw så saknar jag älskling såååååå jädra mycket! :( <3 har inte sett han sen i söndags..

nu blir det att sova en stund, hajhaj.

Lars Winnerbäck - Tidvis

onsdag. vart ännu en seg dag! haft drama, prov i shk & mediekunskap. Draman va helt okej än va ja hade trott, men ja är ändå rätt osäker hur de kmr att sluta x) hon vill ju bara leka! hahaha... men avslappningen gillar vi (y) även om ja sa till mig själv ett antal gånger att INTE somna. så ja traggla samhälls frågor istället för att lyssna på henne, hähä. provet gick iaf helt okej, hoppas på de bästa. när vi äntligen slutade blev jag hämtad av mami, vi åkte in till stan. blev 3 bh:ar på change :) wiiiieee! sen blev det hem och göra ingenting.
nu ska ja duscha, sen sängen!

hm


tänk att få va så liten igen ..

Smile Empty Soul - With This Knife

kom typ nyss hem. vart en jobbig dag idag. började med att jag var hur trött som helst imorse, hade huvvevärk, mådde illa. usch. Åkte till skolan iaf, men drog hem sen efter matten. Orka seriöst inte gå på spanskan. haha.
nu ska ja försöka plugga so (y)

klarade157dagar. & hur ska man reagera på de? jag vill, men ändå inte.
I can't believe the way you took me down


Feeder - Just the way i'm feeling

har suttit och försökt plugga sen kl22. går inte värst lysande. Det enda jag har gjort är att käkat negerbollar/chokladbollar. känner att mitt humör inte orkar ngt mer än de x) haha. 
sen så har ja ju funderat på att färga håret, mörkare. eller nån som har ett annat förslag`så säg gärna till.. men det känns iaf som om jag behöver förändring. sen så skulle de ju inte sitta fel med en ny&fin kamera, tungpiersing, nya kläder & skor. haha.
nu blir de nog snart sängen. men ska prata med älsklingen först.

Ray Lamontagne - Crazy

söndag kväll.
Vart med Erik idag&igår<3 underbartunderbartunderbart! finns nog inte bättre (: har inte gjort så mkt, kollat film oså.
nu ska ja kolla tv sen plugga "/

uppdatering 21:15:
huvvevärk, mensvärk, trött, sleten, besviken, typ allt. välkommen till klagomuren eller vadå?!  haha, känner mig inte på topp precis. vill bara lägga mig ner i sängen med kläderna på och sova till jullovet. har 2 spanska läxor tills imorn, men ja har inte ens börjat och kmr nog inte börja nu hlr. kanske imorn eller under veckan. sen har ja 3 svenska läxor tills på torsdag. har bara gjort 1½. får lite damp på att vi får inställt hela tiden, eller visst är de skönt med sovmorron, men ju mer inställt ju mer läxor. å vem fan gör dom när man ska? Har även prov i samhällskunskap på onsdag. blir inte förvånad om ja har yttligare nån läxa. bläääääääääää säger jag bara, är något stressad :O
nää, nu ska ja göra negerbollar eller nått. så man kan bli lite glad.


heeeeeeeeelg

helghelghelg<3
gick upp efter 12 idag. hur gött som helst! fint väder är det också (y)
Nu måste ja egentligen städa mitt rum & plugga. men jag orkar inte. Erik kmr till mig sen, hoppas jag iaf <3 annars blir ja lessen ^^


farmors stickade kofta, har vi hittat!


Angels and Airwaves - Breathe

Did you know that I love you?
Come and lay with me
I love you
And honesty, I love you
You make me feel alive
And I'll love you
Until the end of time

Angels & Airwaves - Secret Crowds

sov hos Erik igår :) bäst. Men morronen va ngt värre, stressigt för jag fick inte upp han ur sängen. haha :) sen blev det en dryg dag i skolan. blää. fick bl.a. reda på att vi börjar 12.50 imorn. gött men vi får ännu en till svenska läxa! 3 st som ska va klara tills på torsdag (y) inte najs! efter skolan blev de hem, sen in till bergvik. Köpte stickad tröja, sockar och halsduk :)
Nu sitter jag här, har just kollat ett avsnitt av one tree hill <33 bäst kan ja lova. snart blir det nog sängen!
pusshai

 If I had my own world, I'd build you an empire.

Ray Lamontagne - Lesson Learned

00:55. Blev hem till Erik efter skolan, mysmysmys<33 sen hem å göra ingenting.
imorn börjar ja 13:00. rätt gött med sovmorron (y) sen slutar ja 15.20. Blir nog att träffa Sandra på stan, sen kanske lyssna på älsk och hans syster på nån grej. isf så blir det att sova hos han sen<3
nu ska ja sova, natti.

musikmusikmusik <3

The Honorary Title - Along The Way

klockan är 01:13 och ja har nästan nyss gjort klart mitt fotokompendie (y) rätt skönt. Nu är det bara massa annat plugg som ska göras -_- drygt...jotack!
nu ska ja sova, för imorn blir de avsluting i datakunskapen! YEY! sen blir det att åka hem till älsklingen :)
gonatttt, pussisar.

Kate Voegele - Hallelujah

liten uppdatering, eftersom ja bara känner för att skiva ngt. haha.
har faktiskt pluggat rätt bra nu den senaste timman, bara att finslipa de imorn (y) blir väl kanske inte världens snyggaste kompendie, men "shit the same".

de känns som om jag har börjat att accepterat det som hänt.
kan jag snart låta det gå? eller ska de gå yttligare 310 dagar?

Matthew Ryan - Drift

söndag kväll & helgen lider mot sitt slut. men gött att jag börjar 1 imorn. fast egentligen spelar det ingen roll. för jag har ändå spanska imorn.. &har inte gjort läxan, även om ja har haft 2 veckor på mig. haha, sååååå mkt gillar jag spanska, så att ja inte ens bryr mig att göra den!     men nu sitter jag och försöker göra foto-kompendiet som ska vara klart på tisdag. går inte så jätte bra kanske, allt annat är ju så mkt roligare. speciellt att sitta o lyssna igenom massa bra musik & skicka till pia :)
nu ska ja göra en grej, en överaskning kanske? hmm. sen plugga!
byebye so long!  saknar min erik<33


udfhkdsjhf?

är hos erik, sitter här medans han duschar. Ska kolla på Saw4 när han är klar! för de blir ju 5an ikväll (y) hoppas den är värd att gå på. även om filmerna annars inte är så jäkla bra, men de är nått som måste ses ändå tkr ja. hehe.
menmen, efter bion blir de nog hem till älski igen, eller hem till mig :)
harregött. puss

ia

fredag kväll. Sofia är hos mig :) har kollat idol, film & käkat godis ^^ mys! imorn blir det att åka till Erik <3 sen på kvällen blir det bio, Saw5. nu ska vi lägga oss, eller va de nu blir! Natti <33 puss

lp

sitter och lyssnar sönder massa Linkin Park. BÄST typ <33

I want to heal, I want to feel
What I thought was never real
I want to let go of the pain I've held so long
(Erase all the pain till it's gone)
I want to heal, I want to feel
Like I'm close to something real
I want to find something I've wanted all along
Somewhere I belong


Linkin Park - Valentine's Day

torsdag. inte hänt så mkt dom senaste dagarna. vart en massa massa plugg -_- sen har erik älskling fyllt år :)<3 slutat tidigt, simmat, solat och fått massa besked om inställda lektioner (y) hähä.
idag hade jag mediekunskaps-prov, om tidnings-historia.. gick faktiskt helt okej :) hoppas ja iaf! sen blev de lite dramatiskt när ja skulle ta bussen hem xD bussen åkte 5min tidigare, trodde ja skulle få vänta 1½timme. men då kom en tant/dam/kvinna o sa att hon också skulle med den. så hon gick till nån som kunde ringa tillbaka bussen till stationen. så jag fick komma hem i bra tid (y) haha.
imorn har ja inställd svenska, så ja börjar vid 10. efter skolan blir det att vara med Sofia <3


Linkin Park - Shadow Of The Day <3

då var lovet slut. & jag sitter i skolan och har datakunskap. slutar efter matten idag, 13.50 istället för 16.45. (spanskan är inställd) så de är gött. men de blir ju å plugga inför mediakunskapsprovet som är på onsdag.. 
nu ska ja återgå till mitt arbete -_- herrråå!

kärlek

lördagen va rätt ovärd x) + att ja var på as dåligt humör... så inga kommentarer på de.
vaknade upp i eriks famn idag <3 de finns inget bättre!
jag älskar dig Erik, föralltid <3


ticktack..

är fortfarande hos erik. helt själv hemma hos han faktiskt :O han är å repar, o ja är kvar o pluggar. men de är rätt tråkigt.. har vart själv i 3timmar nu typ. hoppas han kmr hem snart<3

 bild från igår när Pontus gick bus elelr godis (y)

hilli hallå

lördag, är hos erik <3 sitter och pluggar lite mediakunskap just nu. rätt drygt faktiskt!
igår blev det att dra ut. Var först hemma hos erik med erik karin & pontus :) sen drog vi till stan och sen vidare till skåre. men där va det rätt ovärt! haha. herregud. men man fick göra de bästa av situationen (y) kom väl hem till erik vid halv 12. då blev de att göra käk sen bara en massa prat oså.
blir kanske kvar hos erik inatt också. så de blir väl att dra ut idag igen ;) hehe.
nää, nu ska ja plugga -_- herrrrrrå. PYSS

RSS 2.0