060804

det har vart en jobbig men ändå lugn vecka. Igår slutade jag faktiskt klockan10! riktigt gött. blev hem och sova lite :)
idag slutade jag 20 i 1. blev att simma tyå 750m, sen fick det vara nog. basängen fylldes av galna ungar och sega tanter, så jag orkade inte mer x) kom ju inte fram ngn stans.. haha. Sen blev det en sväng på stan, för ja skulle träffa erik vid 4. köpte örhängen och en glass på donken! :D sen kom älsk, och vi gick till bibblan först för han skulle låna bok, men han hitta inte den han ville ha så de blev en annan x) så vi missa bussen bara för de. När vi kom hem till han blev det käk och mys <3 tog bussen hem vid 7. så nu sitter jag här, ska nog snart gå och sova ^^ men de blir nog att kolla lite greveholm först !
puss


The Replacements - Here Comes A Regular

då var det tisdag, har mediaproduktion hela dagen. 9-16, jätte kul verkligen..inte. Men ätt gött att det är sista gången vi har text nu. så man är ledig halva måndan (kanske hela) sen hela tisdan :) *happy face*
ska iaf göra klart mitt personporträtt idag, inte det lättaste. men de ska gå! sååå hejdå.

The Weepies - Love Doesn't Last Too Long

har inte skrivit på nåra dagar nu. Har inte hänt ngt alls typ, slutat tidigt 3dagar denhär veckan! hur gött som helst.
Igår kom min älskling hit <3 käka god mat, kolla tv och en massa mys <3
Sen imorse blev det att gå upp tidigt, skulle ner till göteborg och hämta en hund. kom hemifrån vid 9, körde hem älskling också. Kom väl fram runt halv 1, dret väder hela vägen :O tog väl inte mer än en kvart innan vi var på väg igen.. för robban va inte hemma. så vi tog vägen förbi trollhättan så vi skulle kunna åka in o hälsa på mormor :) saknat henne! va där i 45, sen raka vägen hem. och som sakt, dret väder. blev bara värre o värre ju närmare karlstad vi kom. hemma runt 5 iaf :)
jaa, hunden vi hämta ska iaf bli far till mollys wäwisar som förhoppningsvis kmr i slutet på mars! så en parning blev de också när vi kom hem x) haha..
nu har ja just käka mat, de enda ja ätit idag om man bortser nån centliter fil, bulle och choklad :P haha..
PUSS!

jag önskar att jag hade styrkan att prata med dig..

The Veils - One Night On Earth

Sitter i skolan och har textkommunikation. väääldigt tråkigt måste jag  säga "/ ska göra ett person-porträtt.. inte de lättaste. Slutar iaf 4, ett tag kvar. Könns lite dryg eftersom jag har haft samma lektion sen klockan 9 imorse. 
När jag kommer hem ska ja försöka plugga samhäll och skriva min ljud-upg.
PUSS?

The Veils - Lavinia

första skoldagen på veckan började med 3½ timmars textkommunikation -_- skrev klart min text om förintelsen. Sen blev de hål i 2timmar för matten var intälld. o efter de var de ju såklart spanska! YEY va roligt.... fick tillbaka proven.. gick som ja trodde, ig rakt av! haha. Sen fick vi kolla film resten av lektionen, Barnhemmet.. men den var lite väl läskig x) så jag vet inte om ja kmr somna ikväll :O haha.
när ja kom hem blev de lite plugg, fast oth tog över lite. de är ju mkt bättre än att skriva ljud-uppstats iaf!
nu blire snart sängen! puss!


you are my everything

söndag och helgen lider mot sitt slut. Vart med Erik hela helgen <3 underbart! Kollat massa film&myst! bäst säger ja bara.
när ja kom hem idag blev de oth och bjuda på massa mp3/mp4:er på tradera :P men ja förlora i sista sekund.. haha. blir nya tag imorn! :)
PUSS

The Veils - The Leavers Dance <33

Då var det fredag! wie! Jag och Sofia sitter i biblioteket..har svenska men vi orkar inte direkt göra något, iaf inte jag :O har samhäll, engelska & idrott kvar innan jag får åka hem till mig älskling <3 blir nog där hela helgen :) ska bli mys. Men enhel del one tree hill & plugg blire nog också, för han ska repa oså. Blir nog iaf en bra helg <3

glass i stora lass?

Slutade halv 12 idag, riktigt gött :D drog till våxnäs och mötte pappa, som självklart skulle till solareturen! hade verkligen ingen lust till det idag.. men ändå så lyckas jag hitta 15 böcker! :D för 30:- billigt o bra! hehe.
sen blev de hem och lägga sig på soffen 1timme, sen ut i skogen med hundarna :)
ikväll blir jag ensam hemma nåra timmar, blir hemmagjort glass och plugg :P kanske kolla winnerbäck filmen också, för den går på tv idag :)
pussssshaiiii!

non-beliver

sämst dag faktisk. vaknar med världens huvve-värk. kändes som om de skulle sprängas eller nått. gick till skolan, hade textkommunikation. och jaa.. lite väl känsligt blev de :O :/ usch. Sen blev de matte, o spanska. hade oförberett prov. gick ju lysande hahah! missa bussen också, så ja fick vänta. när ja väl kom hem blev det oth <3 bäst är de!








bäst

Var på bio med Erik igår kväll :) Changeling. hur bra som helst! måste ses. När filmen var slut gick vi till torget för att ta bussen hem, men självklart så hade den precis gått. och de var 53min innan nästa kom, så de blev GH på uno ett tag.
Idag kom vi upp vid 1, gött. Sen har vi inte gjort så mycket :) <33 mys iaf!

erikerikerik

då var det helg, skööööööönt! :D var till skolan först idag, sen hem till Erik en sväng :) skulle egentligen gått på bio men det blir imorn. Ska se Changeling iaf, o den är hela 2timmar & 20min :O får nog ladda med en massa massa godis, haha! Men innan ja åker till Erik är det utställning på hammarö. Ska ställa Xzon & Yippie. hoppas de går bra, är ju bara schäfer nu så! (y)
nu ska ja se klart min film, sen sova :)
puss maybe

William Fitzsimmons - I Don't Feel It Anymore

första skoldagen efter lovet, helt okej. för vi slutade halv12 (y) då blev ikea med mor&far. sen hem!

och jag vet inte vad det är med mig, har vart helt konstig sen söndags. vet inte om det är för att det var en så jobbig tid denhär månaden förra året. jag kanske tänker tillbaka lite extra utan att jag ens vet om det? för det känns som om jag är tillbaka, ja känner mig tomm på något sätt. ensam? nej, det vet jag att jag inte är.. men på ett sätt känns det så, tror ja.. sen så känns det som om nått kmr att hända, bra eller dåligt vet jag inte. men de lutar nog mer på de dåliga..
jaaa, känns ju lite lagomt flumm o skriva en massa sånt här, men det måste bara ut!


366 dagar, 8784 timmar, 1 år

Ett år, 52½ veckor, 366 dagar, 8784 timmar, 527040 minuter, 31622400 sekunder.
jaaaa, inatt är det ett år sen mitt 2008 vände totalt. som nästan alla kanske redan vet! ajja.. Hade ju hoppats att jag hade fått sällskap eller något inatt, så den kunde bli något bra. men de får väl bli nästa år eller ngt? nej jag ska inte gräva mer mig totalt, bara lite. haha. Sen saknar jag Karin speciellt mycket denna dag :) hoppas på att få se henne snart igen! för hon är bra.
Är iaf hemma från Lerum nu, rätt skönt faktiskt! liksom bara att få sova i sin säng :O har fått sova på en hård bäddsoffa i 2 dagar. hahaha!
nu ska ja försöka sova, puss.



Volbeat - Maybellene I Hofteholder

Åkte till Lerum igår kväll, till ulf&moni. För att vi skulle till Göteborg idag på utställning.
Gick upp runt kvart över 7, och kom iväg vid 8. men det blev hur stressigt som helst, fick parkering högst upp i p-huset, värsta kön in till messan, så  vi kom in precis när dom hade börjat. stressigt stressigt :D haha! men Xzon blev iaf "Bir-valp" (bäst i rasen-valp), och Ayko blev 2a. Eftersom Xzon skulle vara med i finalen, så skulle vi får vänta flera timmar. Så jag träffade Brorsan och Cissi :) gick på stan oså! kul att se dom igen.
Sen i finalen gick det så jätte bra, dommarn kolla somvanligt inte på schäfern, bara alla små hundar x) men Xzon var duktig iaf :)
Nu sitter jag i Lerum igen, ska snart käka. Är väl hemma imorn kväll eller nått!
pusskanske


2009

igår var det nyår! började hemma hos älkling, med karin johan & pontus :) sen vidare till torget vid 23:10! där jag och karin stod och frös arslena av oss. känns som om man lika gärna kunde stannat hemma hos erik :) haha, men man får ju inte klaga. Var ju som sakt med underbara människor <3 drog iaf hem runt 2, hem till Erik. Käkade pan pizza i sängen och sen sova!
idag kom vi upp runt 1, blev inte mkt gjort som vanligt :) drog iaf hem till mig vid 6-7.
nu har vi just kollat smala sussi, o ska snart gå och sooova <3

RSS 2.0